17.februari

Nu började plugga imorse och det går sakta vidare, det ä svårt att kunna allt nu på fredag. 
Jag skrev till Daniel, bara hoppas du hade trevlig födelsedag. Han jobbar nu men tänkte fråga honom om han jobbar nästa onsdag. Säkert att han gör det, vill fråga honom om han kan tipsa någon restaurang var man kan äta vegetarisk. Vad kommer han säga om det när jag berättar att kommer kanske jobba där. Hoppas att blir glad. Dessutom börjar fundera nu att köpa bil. Det känns att det är lättare här i småstad. Imorse fick samtal och får beviljad lånet. Tänkte betala halva norde a lån bara o köpa bilen. Men vet inte vilken ska köpa och måste ha någon kille med sig som kan om bilarna. 
Daniel svarade, jag skrev att ska dit på onsdag och sen skrev han att synd att vi inte kan ses. Frågade honom om han vill träffa mig igen, han har inte svarat. Hm det betyder att han vill ju ses igen. Men hann inte berätta att ska till arbetsintervju. Om han svarar då skriver om det honom. 
Nu måste stänga av mobilen eller lämna ifred den och plugga till tentamen. Jag är rädd att kommer inte klara det, mycket kvar att läsa. Måste gå genom allt ikväll nu. Imorgon ä ingen ide att plugga för hårt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0