26.februari

Nu började skriva med honom. Vi kommer att träffas imorgon. Men vet inte om han menar allvar nu. Kanske bara säger så. Jag vet inte. Om det allt skulle vars över. Jag vill inte börja tänka något med honom nu. Vi kommer bara träffas under dagen o sen ä kanske han borta , vill inte mer. Det vet inte jag. Jag ä rädd för det att jag hoppas just nu bara sen blir jag besviken. 
Måste läsa lite innan ska iväg. Jag ska köpa cykeln idag 
Jag köpte cykel, och är nöjd med den. Det var två cyklar, andra hade ganska mycket rost. Men var lite fel med växel, att lämnade in i cykelaffären här nära hemma. Det var så skönt känsla att cykla, så lätt att ta fram. Jennica frågade när ska jag köpa till henne också cykeln, tänkte sälja den som har hemma eller kan ta med när åker till Stockholm, men bilen. Ja, jag kollar nu mycket runt och vill köpa bilen nu. Jag har hittat några via bilaffären, men de ligger lite långt härifrån. Jag tänkte vänta med de bilarna, att kanske de sänker priset då kan tänka att provköra kanske. Jag vill ha bil, det skulle vara så lätt att ta fram. Jag har en som är helt ok, det finns i Karlshamn, nu tänkte att kanske Jonas kan följa med och kolla den. Vet inte. Vill inte fråga honom ju. Jag tänkte vänta tills bilar ska ha sommardäck. Nästa månad kan jag tänka att köpa kanske. Imorgon kommer han hit ,eller han bara leker med mig. Jag har ingen aning, han jobbar idag och säkert är borta nu. Igår skrev honom att saknar honom och mitt i natten han svarade "samma ". Jag är rädd att han bara leker med mig nu. Nu måste börja min texten, det blir jobbigt igen att få ihop texten. Nu måste skriva max 1000ord, det betyder inte att man måste ha 1000 ord, men det är max.
Vet inte men tror att måste släppa honom nu. Han ä online, skrev om han ä slutat, då svarade han om halv timme. Nu tyst igen men ä online. Hur tolkar jag det, han chatta med någon annan. Skrev om vi kan prata om morgondagen. Vi skrev om det imorse redan, men vill vara helt säker att han ä seriös. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0