27.februari

Jag kom hem precis, var på gym. Jag cycklade hela vägen, så skönt det var. 
Förmiddagen skrev med honom och han r allvar att åka hit, att börjar åka vid 10.30-11 tiden, då skulle vara här kl 14 tiden. Jag fortsätter skriva och att fråga om han började åka men han svarar inget, såg han var online. Jag vet inte men tror inte att han åker nu. Bara ville leka med mig. Jag ä/ var seriös med honom och tar honom allvar. Nu ä kl 14 o jag har inte hört inget av honom nu. Han skulle skrivit att han ä på väg men ingenting. Tolkar nu det att han tänkte inte åka. Lämna honom och gå vidare. Han visste att kan träffas kl 14 tiden att vara hemma kl 15 tiden.,och nu ä redan hemma o Jennicas pappa kommer snart lämna henne tillbaka, 
Igår började en kille skriva, eller det ä ca. 30 killar som skriver till mig men har inte svarat till alla. Men blev nyfiken om honom o vi skriver nu. Han ä seriös, jag skrev att jag kan inte lita på ingen. Han sa att han ä inte svikare att han ä seriös. 
Skrev imorse ockdå att träffar en kille idag kanske men han låter inte seriöst. 
Han är helt tyst nu och jag är ganska besviken nu. Varför måste han vara så elak. Han är med alla så elak, varför det måste vara jag som ä på vägen till de dummaste och oseriösa. Jag ä arg men visste redan att han kan inte vara seriös. Han kommer inte mer skriva med mig, nu har han försvunnit för alltid. Han ä ingenting mer han är bara en svin. 
Men har en ny kille på gång men tror inte att vi kommer att träffas. Jag tror inte mer någon men hamnar alltid tillbaka på nätet. Med det blir jag själv mer besviken och min självtroende är så nere. Även Jim är borta, skrev honom men han svarar inte heller inget . 
Jennica började gråta ikväll och sa att hon vill inte vara ensam barn, hon vill ha syskon ... Om hon bara kunde veta .. 
Och snart skulle hen fyllt år alla sår är öppet igen. Det gör så ont just nu. Att jag gråter...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0