3.februari

Det är onsdag o snart till skolan, idag har seminarium. Jag läste boken tills kl12 men känner att minns inget vad läste. 
Igår blev jag besviken på båda killarna nu på riktigt. En kille som bor här i Kalmar ville ju träffa men känns att han vill ha bars sex. Han ville komma hem till mig för första gången. Jag sa att glöm bort det. Sen sa han ok att nästa veckan kan vi ses under dagen i stan. Igår blev arg på honom när han skrev ungefär att han kan ge mig bra och skönt sex. Jag svarade tillbaka att tror inte att det ä någon ide att träffas. Han svarade inget tillbaka. 
Sen en till kille. Han är inte skriv på badoo, frågade om han har kik eller FB att chatta. Han hade med din FB men lade ner. Jag tolkar att han har tjej för att han svarar på morgonen tidigt, under lunch eller på kvällen. Varför han skriver så lite. Nu kollade upp honom om det är han nu. En man som.med samma namn ä 45 år, fru och tre döttrar, FB också hittade men ser inte ut som han, vet inte. Nu frågade honom hur gammal är han. Under lunch svarar han säkert nu. Eller inte. 
Jag är så trött om man ljuger eller pratar för mycket om sex. 
Han, den lite äldre man vill ha kontakt kvar med mig. Dock skrev han att han har just nu fullt upp att kunna ses. Men en liten intresse har han. 
Nu är det kvällen och sitter bakom data, skickade några ansökan angående sommarjobb. Idag gick det helt ok i skolan, men blev så ledsen när fick veta att klarade inte min rapportdelen, måste skriva nästan ny. Jag tänkte att klarade men nej, måste mer diskutera själv, hur jag tänker. På fredag har ingen skola, men måste plugga hemma, men tänkte skriva den rapport. Snart ska börja läsa igen, imorgon ska gå tidigare att läsa på bibblan en boken. Jag har föreläsning imorgon bara. Det känns idag extra jobbig med alla killarna, den kille som började skriva, han är för hemlig och nu såg att han har tre olika konto. Och tror inte att han är singel, han skriver inte ofta, han måste vara uppdagen,han är inte singel. Om han skulle vara det då skulle han vara aktiv och visa mer intresse. Och den andra killen som skulle träffat nästa vecka, han är också borta nu. Jag skrev att det är ingen ide att ses att han är ju efter bara sex och tänker inte att skriva mer honom. Idag skrev lite med min Jim, jag har bara honom och behöver ingen annan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0