9.februari

Det är tisdag och känner helt slut. Jag tänkte att kan fixa texten idag, när var i bibblan. Men fick lite hjälp men ska tillbaka på fredag, då fortsätter med texten. Imorgon måste skriva klar texten och vet inte hur klarar det. Måste läsa böckerna först. Några har jag börjat men behöver mer att läsa. Imorgon tänkte gå till bibblan, jag känner att jag kan göra mycket mer där än hemma. Vi ska få se hur ska göra det allt. 
Samtidigt har jag killar igen på gång. Igår skrev lite med Jonas, han ville inte skriva mig för att tyckte att jag behöver vara själv. Men sa att det ä sant men ibland behöver bara någon att prata med. Han sa att det ä bara att skriva. 
Jennicas kalas närmar sig o har så mycket kvar att fixa. Det kommer bli nu 3 tjejer som sover över. Nu ä hon lite gladare i allafall. Att fixa nu allt mat ä inte set lättaste. Tårta? Vet inte men tänkte göra prinsesstårta och kladdkaka. Ah om det allt bara skulle vara över o har inte presenterna till henne heller. Måste köpa något. 
Skriver med en kille aktivt eller försöker, han känns lite hemlig fortfarande men tycker om honom. Vill inte skriva med honom på badoo. Jag vet inte, det känns att han är inte alls singel. Vet inte hans riktiga namn, röker han sagt det men hittar inte honom. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0