10.januari

Det är söndag, en till halv sömnlös natten. När får jag sova ut helt utan att vaknar mitt i natten. Och tar hand i mobilen, jag är mobilberoende och värsta är FB, sitter och kollar runt här dygnet runt. Hur kan man komma över det, att man inte sitter där inne hela dagen. Nu måste jag gå till affären och köpa en yogamattan, för att första träning är redan i kväll och man behöver den. Vet inte om måste nu ha alla redskap själv om man tränar. Det är skit jobbigt. Malkars är det gym var tänkte börja träna istället, ¨många som säger det att det är bästa ställe. Det finns en träning även för barn där, frågade Jennica om hon vill börja där., men först sa hon nej. Hon måste börja med något träning nu. Hela hösten har hon gjort ingenting nu. Killar måste jag glömma bort nu helt. Det blir ingen mer nätdejting för mig, och det är slut nu på riktigt. Finns ingen mer där. Nu kan någon hitta mig istället. Jag har jagat killar nu redan 5 år och fortfarande är ensamma, jag blir bara sårad hela tiden, och känner att kommer inte att klara mer att sårad. Nu måste fortsätta med min skolarbete, och nu blir det tufft med allt. Har vi dagar i skolan också, och sen tentamen, blir helt slutkört helgen nu.
Han skrev tillbaka och vi prata lite på FB, Daniel. Jag frågade lite råd om vegetarisk mat, han blev glad när berättade att började med det. Han ä 4 år varit vegetarian och vet nästan allt ju. 
Det känns bra att fick prata med honom, vi ä vänner och fortsätter med den. Samt prata lite med Jonas men sa direkt ju att det ä jobbigt att skriva med honom. Han sa att vi skriver inte så ofta med varandra att vi kan se hur det ä efter några veckor. Det var han som sårade mig och jag tror inte själv att kan vara vän med honom. Det kommer inte funka när man haft de känslorna. Bara att gå vidare med allt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0