11.januari

Idag gick inte till praktik, jag vet inte varför, vaknade kl8. Och min säng o soffa kommer idag. 
Igår blev lite lugnare att fick prata med Daniel, det ä inget mellan oss vi ä bara vänner men det räcker för mig just nu. Bara att ha en vän som jag kan lita på. 
Nu idag tänkte fixa PowerPoint, igår läste genom kapitel och känns inte så svårt, men den andra ä svårare att klara nu. Vet inte hur klarar det. Just nu vill bara att klarar onsdag och sen tar det lugnare att kan vara ok när åker till Stockholm. 
Det går sakta vidare, nu har jag gjort någonting. Jag beställde grav tester....jag vet inte varför, men min mens har sent en vecka redan, tror inte att kan vara gravid så plötsligt nu. Men tyckte det är bra att man har de hemma. Det låter konstigt nu men kommer inte ha sex nu med ingen. Det kommer inte hända , det får inte hända. Jag tänker inte träffa någon ny just nu, jag vill inte det. Det är slut nu att jaga killar, det är omöjligt. Just nu vill börja mitt liv och börja tänka på mig själv och för Jennica. Nu är hon hemma i Stockholm, vet att snart kommer hon ringa mig kanske. Det kommer bli den vecka nu sömnlösa nätterna, nu i alla fall när onsdag är slut, nu måste lämna skriva mina tankar och börja plugga. Det kommer igen den känsla- jag klarar inte , jag orkar inte.... vill gråta nu. Jag håller på hela dagen med skolarbete och vet inte hur klarar allt detta nu. Jag vet inte, jag kommit igång en arbete, men fortfarande har mycket kvar. och sen har de andra delen som bara är så jävla svårt med de artiklar, det är skitjobbigt. Jag är rädd att kommer inte klara de. Jag gick inte till praktik idag och tänker inte gå imorgon heller. Jag hinner inte med allt. Nu måste fixa en sak idag och sen imorgon den andra. Sen bara föröka göra sitt bästa. Jag är så himla rädd för allt just nu, sista vecka att klara. Det är jobbigaste och vet att kommer bli helt kört på fredag. Och tänker på mina killar igen, jag klarar inte vara utan. Jag vill träffa bara Jim just nu, jag vet inte varför men måste träffa honom. Det är någonting mellan oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0