12.januari

Nu är jag klar med en del för imorgon, måste bara plugga det att kan redovisa den imorgon. Men har kvar det jobbigaste. Idag pratade med J och hon saknar oss så mycket. Det börjar bli svårt med killarna nu på riktigt, det kom nya killarna som har börjat att skriva men inte så allvar. En kille är helt galen i mig, han vill ses o mysa. Han bor ganska nära till mig också nu som fick veta. Jag behöver inga mer killar nu. Jag vill inte mer att bli sårad, jag har låst min dörr och slänger min nyckel nu snart, att ingen kan komma nära mig mer, så besviken är jag nu. Igår hade så ont i magen och känns att mens är på väg, jag kan inte vara gravid nu. Mens är bara försent ....men om det inte börjar då kommer testa mig såklart. Började fixa soffan men det går inte alls vidare, nu är det stop. Jag behöver en borrmaskin, kan inte mer fortsätta såhär. Imorgon åker och köper en borrmaskin. Samt varma byxorna till J. Nu måste plugga vidare men har absolut ingen lust , jag orkar inte, jag vill inte. Jag kommer inte sova nu på natten, jag vet. Slänge ut Lisa härifrån, hon stör mig bara hela tiden. Det kommer bli nu de jobbigaste dagarna i mitt liv.
Det går inte vidare så bra just nu. Läst alla artiklarna men vet inte hur klarar de imorgon. Måste komma på frågorna eller reflektioner. Vill inte tänka imorgon, om det allt skulle vara över nu. 
Soffa går inte vidare heller, började montera ihop men nu ä det stopp, kan inte sätta ihop två delarna och behövt skruvmaskin . Pengar går igen. 
Nu dumma jag skrev till Jonas, igen , dum dum är jag . Skrev att behöver nu hans hjälp, han kommer säga säkert att har inte jag andra att fråga här. Jag vet. 
Tänker fortfarande på honom, kan inte så lätt glömma bort honom. Jag kommer inte fixa soffa nu ensamma, det behövs att någon ska hålla en delen, sen går det fixa. 
Nu ska skriva lite anteckningar till imorgon 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0