23.januari

Idag var på gym och det gick bra, nu ska jag börja bygga mina muskler. Men blir svårt att träna om man inte har tid så ofta. Jag tänkte själv att jag kan börja kanske två dagar i veckan. Men det är mycket planering. 
Jennica var med mig och vill att hon börjar också träna där, hon går ingen träning och tycker det ä inte bra, för att har börjat se hennes kropp som börjar bli lite växa. Hon vill inte själv men måste pressa henne lite extra. 
Jag vet inte vad ska göra, jag sitter igen på HP, det går inte att lämna det allt bakom. Det ä så svårt. Men vet vem jag vill nu att träffa och jag lyssnar bara min magkänsla, ingen annan. Det finns ingen plats i mitt hjärta just nu, det ä sönder länge sen och bara en som kan hjälpa mig att det blir hel. 
Det kommer igen den känsla att hinner inte med skola, inte tid för Jennica. Imorgon vill hon pysseldag och då vill inte att hon ä ensamma själv. Jag måste ge henne tid att vara med henne. Idag kommer vi fixa inbjudningskort till hennes kalas. Jag måste göra allt nu att hon får en fin kalas, jag vet det blir svårt med alla hennes klasstjejerna som jag inte känner så bra. Det ä bara tre veckor kvar dit men bättre att börja planera nu. 
Kanske hinner skriva lite med min J, han hade besök. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0