30.januari

Jag började skriva med en man som är ca 50 på HP. Han känns lite mer mogen och blev nyfiken på honom. Nu skrev vi på Kik. Men hade sagt att kommer inte att träffa någon ny på nätet men kanske honom. Samt skrev jag att tror inte det är någon bra ide. Han hade skrivit före den meddelande att du kan ta paus på nätet och hittar kanske på affären, på gym vem vet vart. Att jag är lättsam, trevlig, rätt åldern, har utseende. Det sista tolkade jag att han vill inte träffa mig. Men pratade med Daily och hon sa fråga honom direkt om han vill ses någon gång. Ok, skrev honom igen men han skrev inte tillbaka. Han skrev ockdå att hans sons kompisar kommer dit och sover över och han har mycket att göra hemma med hus. Nu väntade igår hela kvällen att han skulle svara men det gjorde han inte. Och tolkar det nu att han är inte intresserad av mig att träffa. Han skulle svarat om han skulle viljat att ses någon gång. I morse raderade hans meddelande, vill inte läsa den och se hans bild. Jag började bli mer intresserad av honom och nu var det bara en dröm. Skit i honom nu. Pausade  även på HP nu. Finns ingen att jaga mer. Nu måste läsa lite, sen Jennica ska till kalas och jag hinner träna lite. 
Ikväll bröt jag ihop och var elak mot Jennica, allt bara hoppade ut i munnen. Hon somnade nu o vill inte väcka henne. 
Hon var på kalas idag, det gick helt ok. Men såg att Jennica är som utanför, jag vet inte men jag har ibland så synd om henne, hon fick ingen saft, det fick nån annan. Tänkte hur kunde man lämna just henne utan, man kan inte bara göra sådär. Jag ville ta henne därifrån och bara komma iväg. Om två veckor kommer hon fylla år och vet inte hur många det kommer i hennes klass. Det blir pyamaskalas. Hon väntar bara det när hon fyller år. Igår blev hennes pappa arg att hon måste svara alltid när han ringer. Han fattar inte att hon inte har med mobilen hela tiden. Sen hade han sagt att du kan radera pappas nr o ring inte till honom mer. Han blev så arg på henne, vad ä det som händer nu. 
Idag var på gym och mådde lite bättre. På väg gjorde en dumhet. Jag skickade vänförfrågan till den mannen, men han vill inte bli vän på FB...
Tänker på honom, varför vill han inte ses, varför han skriver om mig så. Skit i honom ockdå. Alla män är svinar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0