3.januari

Jag kämpar hårt nu att ta en dag i taget bara. Men det ä så svårt just nu när allt känns bara meningslöst. Idag skrev lite med Jonas. Det är bara han som förstår mig, frågade om han börjat dejta någon. Han svarade att han har ingen intresse just nu och tänker vara själv. Att han vill vara vänner det förstår jag, men ibland det bara gör ont när jag tänker på honom. Ibland tänker även på det om han kommer känna något med mig, det vet inte vi. Det kan hända. Men vill inte börja drömma om honom, vill hålla kontakt med honom o vara bara vänner. Sista tiderna jag tänkt att han kanske är inte än redo att ta det steg att bli ihop med någon, kanske är han inte kommit över sin x, jag vet inte. Samtidigt är det jag också nu som gjorde honom illa när jag berättade att träffade Daniel. Men vi var inte ihop, det var mitt val och jag kände själv att ville träffa honom. 
Efter igår när han svarade blev jag så besviken på hans svar. Han sa det lite som elakt, kände jag det. Det gör mer ont nu. Jag vet att han behöver tid o känna nu om han kan träffa mig mer eller inte. Men imorse när jag vaknade såg att han gillade min profilbilden. Sista tiderna har jag sett att han gillar mina bilderna. Det betyder kanske intet just nu. 
Imorgon måste gå till bibblan och skriva ihop sammanfattning. På tisdag till hand ledning, nästa vecka måste det vara bättre. Två sista veckorna nu att vara utan Jennica. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0