20.juni

Måndag, ny vecka...utan Jennica.Igår hade vi personalmöte och sen åkte lite båt. Det var trevlig kväll. Men körde hem sen ,skulle fortsätt med andra men men. Jag är lite blond och lite dum...det finns en kille/,man på jobbet. Han jobbar i köket, jag vet inte med han gillar mig och har lite ögon på honom. Igår var han också där. Vi pratar inte med varandra. I morse kollade upp honom på FB och skickade vänförfrågan....jag vet inte varför men bara var en tanke, att ta den första steg att kanske har även honom någon intresse. Hm om han kommer acceptera då har han någon intresse, men om han inte gör det då vet man iallafall, då ska inte mer jaga honom. Jag såg att han har vän bara min chef, inte de andra. Nu sitter jag här och kollar hela tiden, om han vill bli min vän eller inte. Bara tiden kan visa. Han har så många vänner redan nu och nu ser kanske att någon främling, vem det kan vara. Om han kommer känna igen mig. Vet inte. Ringer runt nu för flytten, räknar minst 5000kr fö flytt. Jag försöker även nu via blocket att hitta någon, som kan bo här, men det är så svårt. Nu är det klart. Jennica ska åka imorgon till Stockholm. Jag bokade biljetterna för henne. Minst två veckor utan henne nu. Jag kommer vara utan henne, jag kan flytta lugnt och ro. Nu kan packa redan nu hennes grejerna. Då blir det lättare. Men måste planera nu hur ska köra grejerna, planering är det ord. Jag ringde runt lite mer idag. Och väntar några till mejl och samtal. Det blir dyrt att flytta nu. Men har ingen annan val. Jag vill inte tänka på det nu inte alls. Nu är jag helt slut på alla. Jag är helt galen på denna kille nu, bara kollar hela tiden om han kommer acceptera mig eller inte, börjar tappa hoppet men om han inte gör det då vet jag iallafall. Han väljer kanske sina vänner på FB, jag skulle göra samma sak. Jag accepterar inte alla som vill bli min vän heller. Det är inte så lätt heller. Det är bara att ta det lugnt. Kanske jobbar han idag och kanske har sett mig nu men vet inte om han vill acceptera mig eller inte. Eller bara låter det vara, kanske han vill inte själv mig som vän, kanske har inte han inget intresse för mig. Kanske kollar han yngre tjejerna eller kanske såg han på min profilen att jag har barn redan tidigare och vill inte någon med barn. Ah måste sluta att tänka för mycket på honom nu. Släppa honom nu lite bara.
Jag tror att måste glömma bort honom. Han svarar inte vägfrågan o såg att han är vän med en ny tjej. Kanske är han inte intresserad av mig bara, thats it. Jag har gjort den första steg och nu är det han som bestämmer om vill bli vän eller inte. 
Nu började skriva med Pelle, frågade om han kan hjälpa mig att flytta o han sa att han kan hjälpa mig men vi började prata om annat nu. Jag frågade om vi kan ses imorgon o prata om det allt. Han sa att vi kan försöka att ses imorgon. Vet inte hur seriöst han tar det nu att hjälpa mig att flytta. 
Nu är det bättre att glömma bort denna kille. Han ha inte godkänd min vänförfrågan inte heller nekat. Jag tror att han känner inte till mig kanske , det är därför han godkänner inte mig som vän. Annars skulle han bara nekat och då hade jag förstått det kanske att han har inget intresse. Ah glömma bort honom och gå vidare istället. Nu pratade jag idag med Pelle, och träffade honom också nu ikväll. Det var trevligt att träffa honom igen, han är ju likadan som förra gången. Vi pratade om flytt och han kommer att hjälpa mig nu med flytt. Jag betalar för honom 3500, det ä lite billigare än med flyttfirma. Jag måste spara varje krona just nu. Lade upp även annonsen på blocket och finns folk som är intresserad av nu, Imorgon kommer två st att kolla och på onsdag kommer en tjej kolla. Jag måste själv bestämma nu till vem ska hyra ut det. Vem kan jag lita på. Det är inte lätt? Jag känner inte ju bra, men ser lite ljusare ut nu. Kanske kan iallafall spara en månads hyra för det. Imorgon kommer Jennica åka bort, nu kommer att vara utan henne ca 2,5 veckor. Vad ska jag göra då under den tid. Om man skulle haft någon att vara tillsammans. Men det har inte jag, då kommer vara bara ensamma. Kanske ska ta någon kväll ute när har jag flyttat. Vet inte än. Men jobbar ju fullt nu i början av juli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0