Bara jag...

Det är söndag och sov inte så bra när Jennica sov med mig. Igår började Jennica gråta helt plötsligt. Hon ville inte berätta varför hon blev så ledsen men sen hon berättade. Jag visste att det kommer hända men hade ingen aning när. Hon grät och sa att hon vill inte flytta...Hon har hittat vänner här och nu måste igen börja om att hitta nya vänner. Hon är rädd att hon kommer inte hitta vänner och kommer vara i skolan också ensamma. Jag försökte klara henne att hon ska inte tänka så, att hon måste tänka istället att allt blir bra och tänka positivt. Sen hon blev lugn. Hon har svårt att träffa eller gå fram till andra. Det är jobbigt för henne och vill inte att hon kommer känna så. Jag kommer själv också till ny samhälle som hon, och måste hitta också nya vänner. Och har fått lite kontakt mer med folk där, inte bara själv utan en tjej med barn. Huset vi kommer att bo, finns också barn där i gården,då blir det inte så svårt för henne. Sista tiderna har jag börjat fundera mer på mig själv. Jag har varit ganska mycket själv med Jennica och behöver hitta vänner att umgås. Nu kan vi börja nytt liv och måste själv börja förändra, jag måste hitta mig själv, jag måste tro på mig själv och sluta att vara så negativ. Måste bygga starkare självkänsla. Samt måste sluta att jaga män nu. Jag måste älska mig själv och bli starkare nu. Det är bara jag som kan bli bättre.
Nu måste jag vara stark. Det är en kille som bor i Stockholm och han börjar smörja mig. Han skriver att längtar efter mig osv. Jag skrev honom att inte ha så stora drömmar nu. Jag får inte hamna igen till någon nät så lätt. Nu tänkte att kanske är det bättre att hålla sig borta från de killar. Att inte skriva med de. Nu kan de själva skriva om de är intresserad av mig. Jag måste lära mig att jaga de. Igår blev jag så arg på Jennica att jag " ljög" henne. Att har träffat en kille osv och idag började hon fråga om honom. Jag sa bara att är inte ihop med honom osv. Hon ville se bilden men sa att har ingen. Jag vill inte berätta om allt. Det finns kanske någon jag ä intresserad av ...på jobbet...eller kanske kommer någon helt plötsligt till mitt liv. Det vet inte jag. Jag vill inte börja drömma om någon nu. 
Det känns att jag är på väg att förändra mig själv. Jag vet inte, men har börjat fundera nu sista tiden att börja ta hand om mig mer, min inre jag. Jag har börjat göra mindfulness övningar och nu vill även att börja med yoga lite.Det kommer att hjälpa mig mycket. Att hitta mig själv. Det har varit en svårt period just nu, de sista åren och jag har inte mått själv bra. Jag tänker för mycket, jag känner att måste tänka mindre och vara mer optimist och mer positiv. Det blir bättre - är min moto just nu. Nu kommer det bli tre jobbiga veckorna, det börjar med Jennicas pappa , som kommer hit till Öland, med sin flickvän. Det blir jobbigt igen att träffa de båda, vill inte ju alls träffa honom men måste göra det. Jag kommer att skriva en papper nu. Och behöver hans underskrift nu också, att Jennica kan börja ny skola. Måste kolla upp det allt nu. Jag måste ringa till skolan redan nu nästa vecka. Nu ska Jennica ska sova, vet inte om jag själv ska lägga sig också. Nästa vecka har inget jobb, hoppas ju att får någon dag jobba.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0