Det blir bättre med tiden...

Det blir bättre med tiden, det är min moto just nu att klara det allt som är jobbigaste just nu. Jag måste förändra mig själv att bli starkare nu. Det har varit sista tiden som är det värsta, när jag flyttade hit. Jag ville börja ett bättre liv, vill börja allt nytt och det kommer jag göra. Jag vet att jag klarar det. Jag måste själv att förändra men mest med killar. Det har varit för mycket nu när jag träffade Jonas och nu sist Daniel. Jag måste lära mig att inte mer att jaga killar, nu måste jag tänka på mig mer inte kolla runt killar. För att nu är jag tvungen att stänga min dörren helt och inte släppa in någon så lätt. Nu försöker hur länge klarar vara utan FB. Igår hittade en grupp - hitta nya vänner i Karlskrona och fick kontakt med en tjej redan. Det känns bättre om man träffar mer folk nu därifrån. Det behöver vi. Ingen som svarade på min inlägg med flytt. Nu börja bli lite mer orolig att måste kontakta flyttfirma. Om inte hittar någon nu snart. Vad ska jag hitta på idag? Idag tänkte prova om kan tvätta fläcken bort med diskmedel. Om inte då måste köpa riktiga medel. Jag vill göra rent nu. Jag fundera att spara bordet och stolarna. Jag vet inte. Det blir svårt att köpa annat och bära upp själv kanske. Ah det snurrar för mycket just nu i huvudet att kan packa allt nu ordentligt. Måste köpa mer kassar eller flyttlådorna. Nu tänkte börja packa lite mer kanske, och se om kan sälja sakerna kanske. Nu måste posta arbetsgivarintyg, de vill ha originalet. Jag hoppas att de betalar nu ut ersättningen. Jag behöver pengar.Men den månad jobbar jag bara så lite att vet inte hur klarar. Men det är kanske bättre att kan spara bensinpengar ju. Nu ska börja se att göra något hemma.
Jag mejlade till Skatteverket och frågade om flyttanmälan har kommit in och det kom. Han har inte godkänt flytten nu och de skickar förfrågan igen och om han kommer inte göra nu heller då kommer Skatteverket att bestämma vart ska hon bo. Nu blev jag bara så ledsen och vill gråta. Jag har inte pratat med honom och kommer inte göra det heller. Imorse smsa o frågade vilken tid ska lämna och hämta Jennica men han sa att han inte vet. Nu börjar det bli jobbigare och jobbigare. Och fick räkningen idag att betala hyra här. Då blir det dubbla hyror... Skrev på FB om någon vill hyra någon månad. Hoppas att hittar någon men inga möbler kvar bara. 
Jag försöker att vara själv, jag försöker att vara stark men det känns så jobbigt just nu med allt. Att han inte skriver under hennes flytt, att han vill gå så långt. Jag ska göra allt för henne, men han fattar inte det än och nu kommer han stoppa även bostadsbidrag som jag har rätt till. Jag vill inte prata illa om honom men det är han som gör mig så illamående just nu. Nu får han hem papper och har en andra chans, sen vet inte vad kommer hända. Jag måste söka till henne fritidsplats men hur ska göra det om han skriver inte under det nu. Jag orkar inte mer med honom, han har äntligen att gått vidare, han har hittat någon, varför kan inte han börja nytt liv. Jag har gått vidare, varför kan inte han göra samma. Jag förstår inte mer honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0