Juni 2016

Jag är överlycklig just nu. Igår kväll fick jag mejlet med kontrakt. Jag fick det lägenheten. Jag fattade inte att det är sant. Jag klarade inte att la upp en bild och skrev att det är utsikten från nytt hem. Nu vet nästan alla mina vänner. Igår skrev till Daniel och tackade att han höll tummarna och skrev att vara optimist osv och skrev att flyttar till Karlskrona. Men han har inte läst, och vet inte om han såg min inlägg. Nu måste släppa honom, jag vet inte , nu börjar tro att han har en tjej, vet inte säkert men såg att han kommenterade hennes profilbild igår- finaste älsklingen och sen massor av hjärtar och hon tackade- vargen älsklingen och hjärtar. Det måste vara någonting mellan de. Det är inte min sak att fråga. Vi är bara vänner, nu väntar om han kommer svara någonting att han är glad att flyttar dit eller bara låter det vara. Jag har gått genom mycket med killar, blivit sårad, jag kommer över det... jag är stark tjej. Men är känslig när det gäller känslorna, just nu vill träffa någon, jag har så många gånger tänkt på det och allt. Och nu är det även Jennica som vill att jag ska träffa någon. Jag försöker att ta det lugnt nu men saknaden är stor just nu. Att vara ensamma själv och inte får någon hjälp av någon man. Idag lämnade in uppsägning av lägenheten, jag sa att har annan lägenhet, då ungefär att måste inte betala de månader som har kvar. Det känns lättnad att få veta det, jag behöver pengar att börja leva nu vårt liv. Jag och Jennica. Men hennes pappa vet ingenting om det. Jag måste berätta om det nu, han kommer säkert inte förstå och kommer förstöra allt. Han kommer prata med henne och Jennica kommer säkert säga att hon vill själv att flytta. Det blir bättre nu med tiden. Nu läste han, det stod lite konstigt med tiden, men nu vet han , Daniel att jag kommer att flytta men han säger inte "grattis" eller gör han det senare. Nej, måste släppa honom. Vi är bara vänner. Jag kommer träffa någon som är bättre för mig. Men minns honom sist när höll min hand...den känsla. Jag kan inte förklara honom det. Måste släppa även honom. Nu var lite på balkong och solade, tänkte gå och springa lite senare lite. Jag måste få komma ut lite hemifrån. Jag var i två dagar i stan men det är inget som jag njöt helt. Jag började nästan gråta idag när hade lämnat in ansökan att säga upp lägenheten. Nu har vi hittat annan bostad, och det kommer bli Karlskrona. Nu hoppas jag att bara Jennicas pappa kommer inte stoppa det allt. Han kan inte göra, för att har redan ny lägenheten.
Han svarade tillbaka och skrev stort grattis vännen. Jag skrev tillbaka att snart kommer du träffa mig oftare där, han att det vore kul. Efteråt ville inte skriva för mycket, bara att om en månad flyttar dit. Han frågade inte vart ska flytta eller något. Jag tänkte att han ville veta men minns att berättade honom när träffade honom samma dag att var en visningen och sa vart. 
Nu är det bara att ta det lugnt. Imorgon ä jag ledig och måste mejla de och posta avtal. Och måste börja planera nu hur ska flytta och vilken dag. Vem ska hjälpa till mig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0