Måste bestämma

Det är tisdag och ansökte skola till Jennica nu. imorse fick mejl från kommun, att ska ansöka och sen kommer kommun att behandla ansökan och se vilken skola kommer ha plats för henne. Då betyder det att det är inte säker att hon får plats närmare till hem. Nu är det sista vecka för henne att vara i skolan. På fredag har hon avslutning och vi bestämde att åka till Växjö, det blir Pizzahut. Det finns ingen här eller i Karlskrona. Det är synd. Nu måste jag bestämma något, jag vet inte vad ska jag göra, jag måste göra val. Den kille som sökte upp mig igen. Jag vet inte varför gjorde han det, varför vill han ses, varför han gör det allt. Finns det något hos honom, jag vet inte. Jag har en känsla att ge honom en till chans men samtidigt är jag rädd för det. Jag vet inte, igår skrev till honom att kanske kommer jag inte låta honom komma så nära mig, jag skrev att det varit mycket de sista sex månaderna. Jag vet inte. Idag vi skulle skriva igen, hans skrev att han kommer sova till kl 12. Nu tänkte jag, kanske är det bättre att inte skriva honom själv. Han skriver om han vill den sista chansen. Men om han inte skriver...och jag vill skriva honom. Vi har skrivit så mycket när vi började med allt och det kändes någonting med honom. När vi träffades kände jag att det var fel med allt, att han vill bara kk det ville inte jag. Jag sa att det var ingen ide att fortsätta att ses. Men nu sökte han upp mig, och vill veta varför. Jag vet inte vad ska göra men har bara några dagar bara kvar...Släppa honom igen eller ge honom den chans....jag vet inte....
Jag har gjort mitt val med honom. Han får den sista chans. Idag skickade sms nu ockdå. Jag skrev ungefär så att har funderat på oss och ger dig sista chansen. Vi kan ses på söndag morgon, jag bestämmer vart vi kan ses. Han har inte läst den, för att hans mobilen är avstängt. Det var hans jobbtelefon som han sa. Nu smsa till den andra nr ockdå, om han läser den där. Jag vet inte om jag gör rätt nu att träffar honom men finns en känsla som säger att ge honom sista chansen att bevisa nu. Nu ä frågan om han försvann igen att kommer inte svara inget tillbaka. Han varit tidigare så att bara försvinna. Om han kommer inte höra av sig senast på fredag då är han borta för alltid. Kanske såg han igår nu på kvällen att jag ä lite tveksam att ses igen och läser inte sms alls. Om på fredag han skriver inget tillbaka då betyder det att han var inte seriös ..
Inte vet jag hur gör jag med dubblahyror. Nu hittar jag ingen som kan bo här tills sept och kommer betala själv mina dubblahyror. 
Han svarade nu att han jobbar och är Uppdagen, frågade om han är uppdagen med sönerna. Nu försvann han igen som vanligt. 
Jag måste vara stark nu ... Skit såg Daniels bilderna, han hade bilderna med några fåglarna. Han såg ut ...så ... Jag vet inte när jag ser honom, vill bara börja gråta nu på riktigt.
Gör jag fel om kommer träffa denna kille nu , jag vet inte men vill ju ge chans till honom men nu börjar fundera om han vill träffa mig på riktigt. Jag vet inte ... Jag är vid gränsen just nu. En del av mig säger att ge chans och en del säger att slit i honom. Vad är rätt? Det är bättre att vänta vad kommer han svara 
. Det är bättre att inte tänka på honom för mycket ... 
Nu är klockan över 17 och han skrev ungefär att jag har förändrats mycket när jag flyttade hit. Och tror inte att det finns kvar som jag säger... Jag skrev honom nu att behövde tid att tänka på honom och bestämde att ge den chansen och frågade nu om han vill ses... Men har inte läst mitt meddelande. Det känns att det rinner i sanden denna gången. Vad gör jag fel nu , jag ä ärlig med honom och skrev att vi kan ses men nu väntar vad kommer han att svara om han gör det nu. Jag vill inte sitta och vänta hans svar nu...
Allt är inte än borta, men han skrev nu att han är ganska off att jag har förändrats nu och vill inte allt vad vi skrev i början. Jag skrev ärligt nu att vill ta det lugnare, att förstå gången hade vi för bråttom att allt hände för snabbt. Han ska till Stockholm nu och kommer på fredag då har han sina barn hos honom. Det var alt vad han skrev. Han sa igår att har sina barn tills söndag, då kanske har en liten chans att träffa honom på måndag. Vet inte än. Det är inte säker att han vill nu träffa mig, jag vet inte. Nu lyssnar jag min magkänsla och vill ge chansen till honom. Varför skrev han till mig igen, jag vet inte men känner att det är den tecke som har väntat för länge. Det kan bara tiden att visa. Nu kommer jag inte ha Jennica några dagarna och kan vara själv och fundera på allt. Samtidigt har tappat hoppet att hitta någon som vill flytta hit nu. Och kommer jag själv betala dubbla hyror, vet inte hur sjutton ska klara det.Det är för mycket för mig. Jag vill inte tänka på det just nu alls. Jag vill ta en dag i taget. Och får inte lön som räknade själv ut. A. kassa har inte heller skickat något papper när jag får pengar, två månader har det blivit nu. Jag stämplar nu alla dagar när sitter hemma. Det är så tråkigt att sitta hemma de dagarna. Jag måste få gå ut härifrån , kan inte stanna hemma alla dagarna. Ikväll tänkte gå ut och springa men allt vilja försvann bara på en gång efter det jag skrev med honom. Det är bättre att lämna det lite på sida nu, och vänta om han kommer att skriva nu något under de närmaste dagarna. Det är hans jobb nr, och kanske kommer inte ha det på under helgen. Nu skriver med honom och allt är över. Han bryr inte om mig, han har bestämt nu och vill avsluta det nu. Han skriver att jag vill inte nu allt vad ville ibörjan. och skrev honom. Nu skrev att han trodde att det var något och kännas som innan men nu skrev att han känner inget och har inget intresse. och den sms var misstag. jag försöker göra allt vad kan nu, men nu är det kört med honom. Nej, nu är det bara lämna allt och gå vidare. Nu är det över, jag skrev honom när fick sms att han var den tecken som kommer förändras allt på min väg men nu känns att det var inte han. Han svara bara, nä ha det så bra. jag skrev bara detsamma och kram. Nu är han borta, igen någon som sårade mig. Varför han skickade den sms, det var ett missdag. Han menade inte mig allvar, han ville bara ha kk, inget mer. Det var bättre att det allt kom ut nu, han erkände nu till sist, men jag förstod mellan raderna det. Han kan hitta någon annan som kan vara så lättfångad. Han fick sin chans, kommer han nu bara släppa mig. Det kommer han göra säkert nu. Han vågar inte mer att skriva mig, inte mer. Jag är ingen leksak. Nu hoppas jag att har hittat någon som kan bo här. En kille skrev mig, och han är intresserad av att hyra. Han bor inneboende just nu. Och vill bo själv. Imorgon kommer han hit och kolla runt lite. Men vet inte när. Ah hoppas att nu kan andas ut lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0