Snart barnfri..

Det är lördag och ikväll kommer hans pappa med sin"fru" hit till Öland. Han har inte sagt ingenting hur ska lämna Jennica. Men nu sms honom att de ska hämta henne klockan 18 tiden. Nu vet jag iallafall vilken tid blir det. Det känns lite konstigt att vara själv nu igen, vad ska jag göra under de dagarna. Imorgon ska till Karlskrona eftermiddagen och sen kommer hem sent. Men måndag har inte jag inget att göra, kanske ska gå till bio. Jag känner att måste komma ut hemifrån bara. Ikväll kanske ska gå och springa lite, tar en runda ute bara. En lång promenad kanske. Bara att får vara ifred. Och inte tänka på någon kille, jag är inte redo att börja dejta någon nu. Jag behöver komma på fötterna själv nu. Det är just nu det jobbigaste period. Ikväll ska ringa till Anja och frågar henne om hon har tänkt om hon kan komma hit eller inte. På måndag ska ringa till den flyttfirma och kollar upp ungefär kostnaden. Jag vill inte helst betala för mycket för flytt. När får nycklarna då vill jag se runt lite och fundera hur ska det vara nu med allt. Hur ska göra alla sakerna, för att kommer inte ha råd att köpa något nytt. Det hehövs hyllor och byrå till kläderna. Jennica är i sitt rum och städar, vet inte hur kom hon på det att städa. Hon packade sin bagage och tycker att det är för stor. Men det är lättare för henne att köra. Jag tänker på det mycket nu när jag är ensamma skulle haft någon då skulle haft tid för honom men har ingen. Jag skulle träffat honom, Pelle men allt rann i sanden nu sista minuten. Han erkände att han har ingen mer intresse med mig, han känner inget. Han gjorde den val, jag har förändrats nu under de sista månader och har börjat bli mer bestämt. Har jag lärt mig något nu? Ja och inte. Det var den kille som ville hyra min lägenheten, jag började tänka på honom om det skulle klicka mellan oss, såg att han är singel. Men han försvann lika snabbt. Nu hoppas jag bara att hittar någon annan som kan bo här. Jag klarar inte betala nästa månad. Jag jobbar bara sex dagar, och ingen a- kassa heller som skulle betala. Jag väntar nu redan i två månader och har inte fått inget. Jag skickade in alla mina papper, men hur lång tid måste jag vänta nu. Nu stänger av data och ska hitta på att göra hemma något.
Jennica somnade när jag blev för arg på henne, hon har börjat svära och tycker det är inte ok. Jag blev riktigt arg på henne att jag bara exploderade. Nu vet inte vad kommer hon säga när hon vaknar. Jag vill inte väcka henne. Snart åker hon, vill bara lämna henne och underskrift på papper. Inget annat. Hennes pappa ä helt koko. Jag måste höra allt från Jennica. Hur svårt är det att säga till mig istället att prata med henne. Nu vet inte när de åker på tisdag och jag frågar inte heller det. Det är hans sak att säga. Vill bara att Jennica ska bort redan nu att få vara själv, bara att få vara ifred. Jag vill inte träffa honom, vill inte se honom mer. Men måste göra det för Jennica. Jag hatar honom för mycket, hur han behandlade mig och allt. Ibland önskar jag att jag hade aldrig träffat honom. Han har tagit för mycket från mig...

Nu är Jennica med sin pappa, äntligen är jag fri några dagarna. Det är så tyst när hon är inte här, men behöver själv att ta det lugnt nu. Jag vet inte bara vad ska jag göra. Smsa till Anja om hon jobbar ikväll, att jag ringer sen på kvällen. Tänkte ringa nu men väntar. Om skulle haft någon nu skulle vara en helt annan människa. Jag skulle inte varit så ledsen och besviken som jag känner just nu men försöker att vara stark och inte tänka på det just nu. Bara att inte sitta hemma ensamma och vara ledsen. Jag vill träffa någon men vill inte jaga själv mer någon. Ingen kille heller som skriver på tinder. Det gör inte jag heller. Imorgon ska åka till Karlskrona och ska åka redan vid kl 13 tiden. Det känns skönt iallafall att åka dit igen men det är för jobb. Jag jobbar inte men det är någon personalmöte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0