19.mars

Det är lördag och jag ligger kvar i sängen. Jag kunde inte alls att sova i natten. Det är jobbig att klara allt idag, jag läste lite igår att kan koppla till texten. Men det räcker inte bara en bok att koppla. 
Idag vill jag börja skriva texten men vet inte om hinner hela texten. Imorgon tänkte gå och öva att köra. Det är svårt att börja. Största problem är att köra iväg, växla. När körde nu själv första gången då blev det bara en motorstopp. Jag minns med min första bil att hade hela tiden motorstopp. Men vet att det blir bättre när jag kör nu lite i taget. Tankade bilen ca 25 liter bensin o det räcker ca 200km. 
Jag tänker så himla mycket på honom varför skrev honom, jag ville att han fattar att han ljög till mig och han kommer säga förlåt. Men tror inte att han gör det. Igår sa han som det är då är han inte mer där. Jag tog igår bort alla mina bilderna och även appen i mobilen. Skrev även på FB, men det kommer inte han heller läsa. 
Nu ska vakna o fixa frukost. 
Nu sitter jag bakom data att kan börja skriva min skrivuppgift. Jag kunde inte vara och loggade in på MP, han hade läst igår kväll sent min meddelande, då hade jag inga bilder kvar där och såklart hade han inget att svara tillbaka nu. Nu vet han själv hur han behandlade mig. Nu vet hur jag känner. Om han skulle brytt om mig då skulle han sagt " förlåt" eller hur ledsen han har, men det visade bara att han är en svin själv. Nu måste slappna av och skriva min text. Jag sa till Jennica att om jag är klar med min text kan vi åka runt lite kanske.
Vi åkte runt till havet, det gick så bra. Men har svårt med växlar och hittade inte backväxeln när vi skulle hemåt men sen hittade igen. Tog det lugnt. 
Jag blev igår så himla ledsen på allt och bestämde att avsluta det kapitel med alla. Det var jobbigt beslut men kontaktade Jim sambo och erkände allt och berättade till Jim om det och han blev så arg på mig. Och vill inte mer prata med mig. Nu måste de fixa det på egen hand, jag klarade inte mer det. Jag klarade inte, det blev för mycket för mig. Jag orkade inte med honom mer, jag visste inners inne att det är fel vad vi gör men nu är det över. Det gör ont i hjärta för att jag hade känslorna med honom o jag skrev honom att jag måste släppa honon nu. Och sa hur ledsen jag ä att det blev så. Jag är så nere just nu med det men känner att det var det bästa beslut som jag har gjort så länge. Nu måste ta det lugnt och klara det allt. Men vill just att får en kram just nu. Vill inte vara ensamma ....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0