3.mars

Det ä torsdag och sov så dåligt, stressas igår. För att skulle skicka in uppgift imorgon. Det stod 4 mars alltid men när man läser då stod att senast 2 mars. Jag började skriva, skrev halva texten klart men måste nu reflektera och minns inte så mycket om lärande att började läsa igår. Det ä svårt att koppla något till kurslitteraturen. Idag när kommer hem måste skriva klart o skicka o skriva ut texten. Det är så mycket som snurrar i huvudet, allt annat. Jennicas pappa stör mig. Nästa helg åker till Stockholm men det passade inte för honom för att han har bara 400kr på konto. Jag blev överraskad vad gör han med sina pengar. Hur har inte han pengar, ger hon allt pengar till sin flickvän eller. Men sa att har redan fixat kattvakt och bokat biljetterna. Jag blir helt sjuk om vi kommer inte överens med henne. Jag tänkte det ä bättre att skriva ner nästa gång. 
Nu har jag skrivit med den kille och han känns seriös och är intresserad av mig på riktigt. Vi pratar inte än att ses men tror att båda ä på vägen ditåt. Det känns bra med honom. Men ä rädd ju alltid när jag börjar lära känna någon ny. Han vet att jag ä träffat många o blivit sårad o hoppas såklart att han är inte sånt. Jag vet inte hur kommer det sluta med honom. 
Söker fortfarande bilen men alla bilar de ligger utanför Kalmar. Det finns några här som kan tänka att kolla o provköra. Helgen sa om jag vill kan hon följa med. Planerar nu i allafall nästa månad senast skaffa mig bilen. Just nu vill veta hur mycket får jag skatt i juni om jag får tillbaka. 
Snart ör det dags att cykla till skolan
Hemma igen, duschade redan när kom hem och tvättade hår. Lagar maten, sen ska börja skriva igen, blev inte klart igår. Måste fixa det nu. Hoppas att kommer inte skriva nu hela kvällen. 
Jag vet inte vad ska jag göra med kille som skriver med mig. Varje kväll vi skriver men igår känns det lite mer att han ä seriös och har ett stort intresse mot mig. Skrev igen honom att om han saknat mig då finns jag här o att har nya bilderna för honom. Jag ä rädd att kommer bli kör i honom eller det tar slut snart är rädd för det 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0