4. Mars

Det är fredag och är helt slut. Idag har jag seminarium och är så jävla rädd för det. Jag är rädd att skrev allt fel och är ute och cyklar, jag vet inte. Det bara känns sådär. Igår slutade skriva texten, känns att skriver fel, vet inte. Det ä så svårt att förstå det allt. Och missade en viktig föreläsning att kollade den igår och fick lite hjälp. Om det allt skulle vara bara slut. 
Men idag ska åka kolla några bilarna. Helen ska följa med o det känns lättnad med henne. Det blir svårt att hitta bilen men finns några som kan tänka att köpa. Vet inte. 
Den kan hända att på onsdag blir det dejt med honom. Vi skrev igår och han vill seriöst att träffa mig. Han vet inte helt säkert om han kan på onsdag. Men det känns bra att vi kan träffa redan nu. Att han är intresserad av mig. Men bygger inga stora drömmar med honom nu. Jag vill inte bli igen besviken...
Snart ska till skolan 
Det gick bra i skolan men måste kolla till andra kurslitteraturen. Och fick veta tentaresultat och fick g, 14,5 poäng. Jag kan det om jag bara vill. Nu har jag mål och tänker jobba på nu mer än tidigare. Jag måste kämpa för bättre framtid. 
Idag var vi o kollade bilar och kanske nästa vecka ska köpa bilen. Vi var bilaffärerna och nästa vecka kommer en seat dit o vi reserverade den. De ska ringa nästa vecka och vill gå igen dit o provköra och då måste jag göra det också. Kollase bilderna nu o tycker att det ser ut helt ok bil, men det ä inte småbil , är sedan ...orolig nu lite bara art kunna parkera men måste öva mycket det nu. 
Jennica är hos några klasskamraterna, kl 20 hämtar henne. Och sen kommer skriva med honom också, hoppas jag. Han låter seriöst o hoppas att kan träffa på onsdag men är rädd...jag ä rädd att bli igen besviken ju 
Jag trodde inte att det kommer hända med mig...jag trodde inte att det går såhär. Jag skrev med honom idag. Han sa att nästa vecka han inte kan ses o vi pratade att bättre att ses någon helg...och sen sa att han skriver med andra som bor närmare till honom o kanske kommer han träffa någon annan före mig. Blev besviken ..och skrev ungefär att jag ska söka någon som jag kommer klicka med..nu skrev att han att det finns många andra här ute som garanterad vill träffa mig. Jag svarade som det är att när jag ä intresserad av en person då håller jag till den person. Att ä inte intresserad av någon annan att tog bort mina bilderna redan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0