Regnig onsdag

Idag läste imorse lite kurslitteratur men allt vilja är nästan borta. Tänkte börja skriva nu ikväll lite. Imorgon måste gå till bibblan och läsa lite en boken som måste också koppla. Det blir svårt att skriva den text nu. 
Då var jag ute med bilen och fick byta däck. Jag klarade åka själv, jag kan köra. Men känner att svårt med växellåda bara. Körde utan växel men sen gick det bra igen. Det är bara att öva öva öva nu. 
Jag fick igår erbjudande av visning lägenheter, två lägenhet och idag fick en till. Det blir bättre men det är svårt att ta ett beslut nu. Om jag kommer att klara att börja jobba. Just nu vill jag lämna allt och ha mer tid med Jennica. Men om hennes pappa låter inte flytta henne då skickar henne till Stockholm. Jag ä sa rädd om jag säger att hittade lägenhet till Karlskrona. Jag vill inte ha ingen kontakt med honom mer, särskilt nu när hon har hittat någon och redan ska gifta sig. 
Jag skriver med två killar just nu , men försöker ta inte så allvarligt de båda. Måste ta det lugnt, en av de ä jag mer intresserad av. Andra ä lite yngre och inga barn. Jag vill hitta någon som har redan barn. Men den kille är mycket försiktig och hemlig just nu. Jag förstår att han blivit också sårad och rädd att öppna. Likadant som jag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0