Sista veckan av mars.

Den vecka kan bli viktig för mig nu. Måndag har börjar och han inte skriva klart texten, tänkte skriva nu klart lite till och tänker skicka in, ä säker att kommer inte bli godkänt. Men bättre att skicka in då vet man om jag ä på väg någonstans eller helt ute. På fredag ska till studieverkstaden, måste skicka in min texten innan det. 
Idag måste lämna Jennica ensamma igen, hon sa igen att hon inte har ingenting att göra. Jag kan inte göra ingenting just nu. Jag tänker fortsätta med skola tills hittar bostad i Karlskrona. Det blir jobbigt om inte har fast jobb. Imorgon ska ringa till husfru o hoppas att hon säger det ä ok om vill börja jobba redan nu. Jag vill börja så fort jag bara kan. Och kanske om det blir min dag då går även till frissan . Jag vill klippa mina hår,. Inte så mycket men ska höra med frissan hur mycket behöver klippa nu. Jag vill förändras lite nu, vill ta hand om mig mer nu. Nu är det imorgon när kanske tar det slutliga beslut om ska fortsätta med skolan eller inte, vet inte hur ska göra. Jag är rädd att hittar ingen bostad och sen blir bostadslös. Jag vill inte flytta andra hand heller. Det ä svårt med allt just nu. Särskilt nu när x är nöjd med sitt liv och kanske tänker inte alls att flytta. Han kan börja nytt liv och släppa oss för alltid. Men det tänker han aldrig att göra. Jag tror att har även tvättstuga nu idag, måste kolla bara tiden. Det behövs diska men Lisa somnade här o vill inte störa henne. 

Jag försöker skriva men det går så sakta att vet inte hur ska får ihop min texten nu på riktigt. Det är bara så svårt med allt. Men kämpar på så mycket jag bara kan. Jag är bara så trött på allt, imorgon kommer jag ringa runt nu att fixa vad jag bara kan. Jag hoppas att får svar även nu att det räcker med studiemedel att få bostad. Jag kan inte tänka på annat just nu. Det betyder att jag kan inte lämna mina studier just nu. Jag måste göra det till jag hittar ny lägenhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0