Solig lördagen

Jag somnade idag klockan 5 tiden djupt. Nu vaknade vid kl9. Jennica var vaken och kom inte väcka mig nu. Nu känner jag mer och mer att det är jag som bestämmer hur vill jag leva mitt liv, vad vill jag göra med mig själv. Först av allt , jag mår dåligt av skolan, nu är det stopp och tog beslut som är det svåraste just nu. Men känner att klarar inte mer. Nu försöker höra runt som bor i Karlskrona om det är ide att flytta dit. Jag måste besluta det nu, om det är rätt nu. Nu skrev även till Daniel, önskade glad påsk, men nu han försvann igen. Han måste vara uppdagen säkert. Jag tror att han är inte hemma i Karlskrona. De som bor där kan hjälpa mig hur är livet där. Men har redan bestämt det. Nu tror att kommer klippa mina hår också. Jag ser att de är ganska sliten och det är bättre att klipper de. Jennica kommer inte bli glad, men de är mina hår.
Nu ä vi hemma länge sen, var i Hansa city och sen åkte även till Giraffen köpingscentrum o träffade dolly style. 
Vilade en liten stund och känner att kommer inte skriva klart min sista texten, vet inte . Jag tänkte skriva men såg att måste skriva så mycket om allt. Och går inte i texten ihop. Nu kanske skriver lite bara på att fylla på texten. Svarar bara de frågorna som känner som inte har skrivit. 
Skrev till Daniel att vill prata med honom men vi kan prata någon annan gång, först skrev han att det ä bättre att vi prata om det i veckan , han ä med familj. Och nu han skrev helt plötsligt ungefär- jag vill ge dig en komplimang nu i påsk. Jag tycker att du passar jätte fint i ljust hår och sen kom tecken 😘.... Vad tänkte först att han skickar sånt tecken. Men svarade bara tack att du ä det första man som ge komplimang på mina hår. Det ä inget mellan oss, vi ä bara vänner och fortsätter det. Jag tänkte prata med honom nu om min flytt om jag gör rätt att tar det beslut. Han ä en bra lyssnare och har alltid att säga något . 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0