25.maj

Idag sitter jag hemma, jag är ledig. Igår var jag helt slut och klarade att sova utan sömntabletten. Det känns bra att kunna sova så djupt. Jennica är i skolan nu och jag är hemma, tänkte gå och träna när är ledig, men har lite besök, då tar jag det lugnare. Imorgon är jag ledig också, tror jag. Men stämplar nu a- kassa. Jag stämplade nu hela aprill när jag inte jobbade. Lägenhet. Det är just nu nr1, som är viktigaste. För en vecka sen skickade in mina uppgifter till Rönneby lägenheten och har inte än fått någon svar. Nu väntar jag den andra lägenheten. Det känns så jobbig att inte än veta om jag får lägenheten. Men vet att jag får den snart. Igår träffade honom igen, och det känns lite i kroppen, när jag såg igen honom. Han läser inte mina meddelande, varför gör han inte det. Han skulle inte kommit till mig, inte pratat då om han har inget intresse med mig. Han skulle inte tagit min hand igår...Vi är bara vänner. Han sa att han hoppas verkligen att jag hittar någon lägenheten snart, han frågade själv hur går det med lägenheten, han har någon intresse.
Jennica kom redan kl 14 hem, jag blev lite besviken. Jag betalar hennes fritids och nu ser ut att för ingenting. Jag säger upp hennes plats nu. Det räcker för mig. Hon kan stanna kvar där tills kl16 men nä hon gör inte det. Hon kommer bara hem och äter och kollar på tv. Inget annat. Hon kan stanna kvar där och leka med andra barn. 
Idag har jag väntat och väntar att få något svar om lägenheten. Men ingenting händer. Jag vill att det ska vara över, det är jobbigt att leta efter hela tiden. Men försöker att ta det lugnt. Han läser inte alls mina meddelande. Jag tänker lite att han raderar bort de utan att läsa. Vill inte tänka på det. . 
Imorgon ska hämta ut min paket, det har kommit men vill inte gå nu ikväll hämta ut än. 
Men Daniel svarade nu att det var kul att se mig med och tackade att jag tycker att han ä jättefin med skägg. Jag skrev inget tillbaka. Det är bättre att hålla lite isär och inte vara på. Jag ser att han ä ju som vän och låter det vara nu. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0