Barnvakt

Idag ikväll och imorgon ä barnvakt till Marlene. Hon åkte till sin "kille", och håller tummarna för henne att allt löser sig mellan de. 
Jag tänkte åka bus nästa vecka minst två dagar, känns att det blir för jobbigt annars att köra 5 dagar med bil. Jag blir för trött. Det kostar kanske mindre också. Jag måste nu räkna varje öre, det blir minus och kommer inte kunna betala kanske en hyra nu. I början av juni kommer skatt o betalar hyra med det. Nästa vecka hoppas att får svaret nu. 
Igår svarade han och först var det inte så trevlig svar. Han skrev ungefär att det ä värsta att jag tjatar att om vi skulle ses . Att han kan inte planera just nu. Skrev tillbaka förlåt och skrev även att vill träffa dig gärna om du vill samma. Han svarade först att ska vara optimist o föreställa att jag får lägenheten, att tankarnas kraft är stark. Och sen sker han - ja det gör jag. Det sista betyder att han vill träffa också mig. Efteråt skrev jag inget tillbaka. Nu vill inte mer skriva. Jag vet inte men kanske vill han ses när jag har flyttat dit. Vet inte säkert men tolkar det såhär. Jag känner hopplöst. Nu blir det jobbigaste period när måste tänka -jobb, flytt och Jennica. Ingen tid för mig själv. Om man kunde bara vara själv en helg. Det ä svårt med henne heltid. Jag vill veta nu när hans pappa åker hit för en vecka. Bara att ta henne och då ä jag själv. Ensamma 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0