Ny vecka ny månad

En månad har gått och ny månad börjar. Det blir en bättre månad än förra månad, maj. Men maj är inte än slut. Två dagar kvar. Kommer det hända någonting som jag har väntat. Kommer jag får något svar? Jag måste får något svar nu i veckan. Allt kommer förändras snart. Nu försöker jag undvika FB om jag kan. Men det blir svårt. Bara hålla sig att inte logga in och ut hela tiden. Tiden går så snabbt. Igår kväll när jag och Jennica kollade "Mamma mia" filmen började jag gråta. Det kändes så att det påminner mitt liv, att vara ensamma med sin dotter och kämpa för henne. Jag gör allt för henne att hon får ett bättre liv än jag hade. Men hon är ju hos mig mest, hon har inte båda mamma-pappa tillsammans som det skulle vara. Och det känns bara så tufft just nu. Jag känner inte mig hemma med henne, jag vill stanna , jag vill hitta hem. Jag vill inte mer flytta, jag vill inte mer. När vi kommer lytta nu då kommer det vara sista gången, det är redan svårt för henne att byta skolan igen efter ett år. Nej, jag kan inte göra såhär till henne. Nu kommer i flytta den sista gången, inte mer. Igår gjorde bus igen och det funkar bättre än i början, men såg nu att har ljusa fläckar på benen. Nu kommer använda det två gånger i veckan. På fredag vill vara jämnare nu och ha kjolen på mig. Det blir varmt igen nu.
Nu såg i mitt schema att kommer jobba helgen, tre dagar i den vecka. Jag är nöjd men Jennica kommer att vara ensamma två dagar. Men vet att hon klarar att vara själv. 
Det börjar igen, den känsla när är ledsen. Jag vill gråta. Jag vill vara trygg jag vill veta nu om jag får lägenhet jag orkar inte vänta. De måste svara något nu i veckan. Varför är det så jobbigt att vänta. Och varför är jag ledsen? Jag saknar någon bredvid mig, saknar någon att krama. Vill krama någon, någon som säger att allt blir bra. Jag tänker på det vad Daniel skrev att vara optimist att tänka och föreställa om lägheten...jag vet att jag får lägenhet. Jag är först i kö ...
Det kom inget svar idag och jag väntar och väntar och väntar bara.
Ikväll började Jennica prata om att jag ska träffa en kille att jag måste hitta en kille. Hon sa att han ska ha ett eget hus och hon vill ha syskon. Nu förstår varför hon säger att vill ha syskon. Snart kommer Jamila och kommer hoppa på henne att hon kommer bli storasyster osv. Det här förstår inte jag hur hennes mamma tänker. Jag har inte förstått att hon hade så bråttom att skaffa barn med honom och nu han lämnade henne.  Jag kan inte tänka mig själv att träffa någon, skaffa barn o sen även behålla barnet. Jag skulle inte klara det. Men det är hennes liv och hon vet bättre. Jamila ä så jobbigt och ljuger så mycket och hon har näsa upp att vill inte mer att  Jennica ska umgås med henne. Hon berättade allt vad Jamila sa henne att göra att hon gjorde illa sig. Det här låter inte mer att hända. Hon är i första plats nu. Jag behöver inte såna vänner till henne. 
Helgen kommer jag jobba och måste lämna henne ensamma hemma. Det är inte lätt för henne att vara själv. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0