Ensamt

Jag känner mig så ensamt just nu. Jennica hade en klasskompis på besök i två dagar och de hade det trevligt. Men jag...tråkig
Igår hade besiktningen och det gick helt ok, det var en fel som måste fixa nu snarast. Det var blinkers bakom som var fel färg och sen också någon bussningsring som måste byta ut.
Men klarade det fint min första besiktningen och vilken kille det var som kollade min bil. Jag blev nästan kär i honom sen. Det är bara dröm att få träffa honom igen. Bara att gå vidare. När jag träffar eller ser någon trevlig kille då är de alltid uppdagna o ihop redan med andra.
Jag försöker att inte tänka på det så mycket men det är ibland så svårt. Jag saknar någon brevid mig. Och öppnade Tinder igen och igår fick match med en kille. Vi skrev lite redan i början av sommaren men sen försvann honom. Han bor i Kristianstad. Det började kännas lite som han ä inte ledig. Om man ä singel och söker seriöst då skulle man skriva tillbaka. Det har han inte gjort än o vet inte om han skriver tillbaka eller inte . Men vill helst att få kontakt igen med honom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0