Igen kaos ute.

Det blir igen snö och vindar ute. Imorse fick sms att kan jobba. Nu tänker hela tiden och hoppas att det blir bättre på jobbet. Jag har chans att få vikarie för ett år. Inte än pratat med chef men håller tummarna till mig själv nu. Det skulle betyda mycket om kan jobba mer. Då kan även planera mer mina tiderna.

Igår pratade med en kille på telefonen, det känns helt ok. Han låter trevlig och intresserad av mig men fortfarande osäker om han är seriös. Idag har inte han smsat och jag kommer inte heller göra det själv. Han kan göra det själv. Kanske skrämde bort honom igår, det vet inte jag än. Men har inga stora förväntningar med honom just nu. 
Idag kommer Jennicas klasskamrat hit o hon ska sova över här att de ska till skolan tillsammans. Jag ä då glad för J-s skull att hon hittade vänner nu. Jag var orolig att hon är för blyg men hon har blivit modigare nu. 
Nu ska börja åka till jobbet. Igår var verkstaden o det var batteri men köpte ny fick hjälp att byta. Det känns tryggare nu o nu måste köra oftare o längre sträckor o ta hand om det. Jag hoppas att kan den vecka åka och tvätta också det nu. Måste göras.

Nu är det kvällen och har lite egentid. J ska sova snart. Jag öppnade data och ville bara lyssna lugnt musik och bara vara. Idag jobbade och körde bil dit, det var så jobbig att köra hem sen. Det var snöstorm, och bilkö redan halv fyra. Och svårt att köra, tur att kom hem tryggt. Imorgon ska gå till jobbet. Jag tänkte att det är inte så bra ide att köra de korta sträckor. Kanske kommer nu nån dag att köra utanför stan att bara tanka bilen. Att kunna ladda batteri när kör. Ikväll sms till den kille och sen ringde han. Jag vet inte om vill träffa honom, om kan träffa honom. Jag vet inte, det känns lite för mycket. Han säger hela tiden att är snyggning, söt osv. Det känns lite som han är inte seriös, jag vet inte. Nu tänkte inte skicka mer sms till honom. Om han är fortfarande intresserad av mig, då kan han själv att skriva. Men just nu känner jag att han är inte för mig. Släppa honom iväg. Jag pratade mycket om min situtationen, att jag har dotter på heltid och blir svårt att träffas. Han förstår mig, och hoppas att han börjar tänka efter det samtal om det. Sista tiden har jag börjat tänka mer att tänka på D, jag vet inte varför det. Han är redan upptagen, men varför är det så svårt att släppa honom bara. Jag vet inte vad är det för något. När jag gör de tester på FB,t ex vem är hemligt förälskad i dig, kommer det hans namn upp( men kan vara den andra D också). Men man kan inte ta de testerna så allvarligt. Jag har inte mer skrivit med honom, sist skickade några dekaler, eller något sånt. Och hjärtan. Det var det sista, vi skriver inte så mycket mer. Varför han kommer nu i mina tankarna just nu, varför saknar jag honom. Varför är det så svårt att släppa honom. Släppa allt och gå vidare, det gör jag redan. Nu är det dags att gå lägga sig. J ropade på mig, ska kolla vad hon ville.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0