9 år...

Idag skulle hen blivit 9 år. Det är en jobbig dag för mig och det känns tufft just nu men försöker att vara stark. När kom hem känns det ont i hjärtat och kom några tårar. Jag ver Inte än men önskar att det kommer dag att kan släppa allt detta bakom mig och gå vidare. Det är jobbigt att håller det allt inom mig, det finns ingen som vet hur det känns för mig. Ingen som vet att det gör så ont i mitt hjärta när jag tänker på det. 

J kom hem och berättade att hon hade skadat sig, nu blir det ingen träning för henne. Hon ligger på soffa nu o kollar på tv bara. Hon kommer somna kanske snart. 

Det är kvällen och jag kunde inte klara det jobbiga dagen..jag bröt ihop efter dushen, tårarna bara rann...men kom ut i den efter meditationen och skrev även till D. Jag skrev som det var, han frågade ju direkt vad har hänt. Jag berättade inte det hela just nu. men lite om det skrev. Nu skrev han även att vi kan ses nästa vecka att kan prata ut det, han har ett gott hjärta och vet att han kan lyssna. Men klarar jag själv nu att öppna upp sig till honom. Det får vi se. Idag jobbade jag, det hände inget än nu. Jag fick dock veta att jag får ett nytt lösenord på jobbet, och tror att nästa vecka ska lära mig göra listorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0