Det är jobbigt just nu igen

Jag klarar inte mer, kan inte sluta att kontrollera, att får bekräftelse , jag är så avundsjuk...vet inte när det är slut. Nu gjorde även en meditation övningar att släppa och glömma allt detta. Och skrev till D...jag tänkte inte alls göra det idag men skrev bara att hoppas allt är bra med honom och han är tillbaka i stan. Han läste det men svarade inget tillbaka och här är jag dumma jag dom bara väntar att han ska svara . Varför är jag såhär? Vad är det med mig ? Är jag kär i honom snart? Jag vet inte men ser honom överallt just nu. 

Jag måste lämna honom ifred inte börja skriva igen om han svarar inte tillbaka. Stopp för det. Jag måste stoppa det själv men känner mig så dåligt för det igen. Mina tankar ...varför svarar han inte, varför kollar hela tiden om han varit online osv. Nu är det stopp!!!
Äntligen svarade han nu, han hade det fint där uppe och frågade om jag är ok och skrev även "kram". Jag skrev att skönt att höra att han hade det fint o svarade att jag ä ok men kan vara bättre och slutade med " kram" .han läste men svarade inte tillbaka och jag vill inte själv skriva igen. Nu efteråt började jag gråta igen att tårarna bara rann., jag orkar inte men är lugn just nu. Jag ska fixa middag, äta o h sen ska gå lägga mig . 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0