13.detsember

Igen har en dag gått, lite jobbigt som vanligt. Jag tror att såg honom vid bilen, långt borta när jag var ute med Chanel. Det går inte över så snabbt, det säkerhetsbeteende, att hela tiden kolla runt. Det hjälper i små stunder, men inte hela tiden för att då är det ångest som växer hela tiden och vet inte hur jag kan bli av med det. Som man hela tiden kollar runt om han är ute samtidigt och hur nära kan han komma. Så att planerar hela tiden t ex när ska ut med soporna och sånt. Det underlättnar mig en del att jag kan parkera bilen långt borta från hans bil. När jag tar bussen kommer jag hem en annan väg att inte träffa honom om han är ute på vägen samtidigt. Det är för mycket hela tiden att ha kontroll när jag ska ut varje gång. Nu blir det väldigt jobbigt runt jul och även nyår, för att nyårsafton kan han vara ute flera gånger, som att ha koll för folk. Idag är det andra dag när inte kollat hans profil, det känns bra att klarat av och kommer ju räkna dagarna just nu, men med tiden hoppas jag att kan glömma bort helt honom, men det kommer ta lång tid. 
På fredag ska får lön och det börjar kännas igen tufft, att klara av betala alla räkiningar och sen de extrautgifter med  J kostar för mycket, betalar nästan 1500kr för en månad hennes hudvård och nu även hennes klippning. Jag kämpar på. Sista månader har det varit tufft för att har betalat av nu bilservice och fixa bromsar. Jag har inte råd att betala av allt, och det är anledingen att går alltid till Mekomomen att kan delbetala utan ränta. 
Om en vecka ska vi åka till Malmö och sen ska J iväg, och jag åker hem tillbaka. Det blir jättejobbigt för mig att vara ensamma under jul...men har inget annat val.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0