15.detsember

Nu är det fredag, redan. På morgonen har varit ute och handlat mat, hade nästan inget hemma. Och handlade för tusen lapp, men det kändes inte att det kan räcka t ex en vecka. Men ska kämpa på. 
J ska till frisören efter skolan, jag betalar även för det. Jag lyckades får ner min bredband ca 40kr för att vi hade ingen bredband i en vecka. 
Och det hände nånting märkligt igår. Jag kollade tv "bonde söker fru", det var en kille som jag ryckte om väldigt mycket, han är ung, 31 år. Han blev ihop med en tjej därifrån men den höll inte, vet inte men det var nånting kontigt med den tjej som förklarade att de känslorna bara försvann efter några dagar. Och igår skickade bara vänförfrgan honom, men trodde inte att han godkänner det, men han blev min vän nu på FB. Men kollade ju att han har ca 1, 2 vän på FB och måste ha nu många nya tjejerna som är intresserad av, men jag kommer hålla låg profil. Jag delar inte öppet mer om mina varje steg, känner inte för det att göra. Sista året handlar det väldigt mycket om min läkning, 
Jag jobbar på ju varje dag men som jag skriver här det är väldigt svårt. 
Igår lyckades fixa mina utväxt, men är ju inte nöjd helt, så kommer jag lägga till ny färg på tisdag eller på onsdag. Sen kan jag känna mig julfin. Att vara alldeles ensam är det värsta som finns. 
Klockan är snart 17 på kvällen och det känns just nu så tungt. För att såg först hans bil köra utanför mitt. Sen behövde gå ut kanske en timme senare och hans bil igen ute, utanför miljörummet, och såklart kunde inte gå ut med mina soporna. Men glömde innan min handväska och hämta den från bilen. Jag gick med C och han körde förbi jag kollade inte mot honom men märkte att han böjde plicken när han körde förbi. Han parkerade bilen och satte kvar i bilen, jag hämtade min väska och kom hemåt som normalt. Att han satte kvar i bilen , han måste säkert vänta och kolla efter mig. Just nu känner mig så trasig, att se honom drar alltid upp mina sår. Hur klarar av med det nu, jag kan inte läka mina sår. Det gör så ont i hela själen, och snart är det jul, då är jag mycket mer känsligare, men kommer ju undvika helt att vara ute här, att inte se honom. Tur att jag kan jobba iallafall vid jul och nyår, men vissa dagar är jag ledig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0