18.detsember

Det är måndag, ny vecka, blir en jobbig vecka att klara av...igår jag bröt ihop ...igen. Jag kollade ju hennes fb sida, hon ändrat profilbilden och såklart D kommernterar umgefär du är så fin min älskling love you osv, hon kommenterdade tillbaka. Men först hade han skrivit kommentar som han tagit bort och skrivit ny, Och idag hade hon igen ändrat sin profilbild och så klart igen D kommenterade. Det öppnade upp mina sår igen, att jag gick in i hennes sida. Det skulle jag inte gjort alls, skulle inte börjat må illa igen. Nu är jag ju väldigt ledsen, men samtidigt är det ju bara hans ny offer och han snart kommer lämna även henne när hon " kommer för nära" till honom. Jag trodde inte alls att han kunde gå så lågt att dejta en chines, och så långt borta som möjligt. Det kommer ju inte hålla, undrar om hon har barn tidigare. En frisk och normal i hennes åldern måste ha barn redan. Hur lång tid det kommer ta när hon ska till honom nu. För att jag tror att de har lärt känna varandra max i en månad. Hans liv måste ju det gå så snabbt i relationen. Jag är säkert att det tar slut om några månader bara. Han kan hålla en tjej ca 6 månader och sen hitta någon ny. Det är hans sjuk värld. En 2-6 årig i en vuxen kropp. Vem skulle vilja ha en så sjuk människa som han är. Jag skrev ju om det till cc men hon har inte svarar, hon bryr inte om d eller om mig heller tydligen. Jag försöker hålla min inom mig men alltid det ploppar till och skriver henne. Hon har varit en bra stöd för mig, men sista tiden märker att hon orkar inte mer med min tjafs, så försöker lämna ifred henne. 
Jag kämpar vidare, och är nu redo hela tiden när han kan dyka upp med henne. Och hur kommer han reagera om han kommer se mig när han är med henne. Barnsligt som alltid.
J håller på att fixa julklapparna, och det är inte så lätt för henne. Imorgon är jag ledig och ska åka handla, på morgonen, för att vill inte hansdla slutet av veckan och när det är för mycket folk ute innan jul. Jag tänkte köpa en flaska vin med , det är jag värd att ta ett glas någon gång. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0