19.detsember

Tisdag idag och jag är ledig från jobbet. Hann åka och handla allt som behövs innan jul, men det var redan så mycket folk ute och kloackan var bara 10 . Det kommer bli värre slutat av veckan, men då kan jag andas ut och slappna av.
Igår ringde Cc mig på kvällen, vi pratade ca 1,5 timmar. Mest om D. Hon hade möt henne igen på Maxi och pratat en del. D hade berättat glatt om sin ny sypply,att hon var hos henne osv, och sade även att han ska fira jul med henne. Cc sa att det kändes att han ska åka till henne, hon har ju ingen bil. Men tror inte att han ska åka dit, tror att hon ska hit, för att han firar varje jul med sin familjen här i stan. Men vem vet , allt är möjligt, men jag kommer ju märka det om han åker bort. Vi snackade länge om honom, sade att om några månader tar även det sk förhållanden slut ju. Och att han inte lagt henne till att han har just henne i förhållande. För att han måste vara livrädd att jag kommer får veta och kommer kontakta henne / varna henne. Men varför lägga min energi för någon som är så dumm i huvudet, det är hennes eget liv, att lära känna honom hur sjuk människa han är. Nej, tack. Det skulle kännas så lugnt här hemma om han verkligen ska åka till henne, Samt han är ju livrädd att hämta henne hit och rädd att jag kommer träffa de. Jag har ingenting att göra med honom mer, jag behäver inte varna andra om hans sjuka spel. Dock är jag inners inne orolig OM jag kommer ser honom men henne. Men måste bara tänka att han är bara luft där ute ju, inte en normal och frisk människa. 
Det kändes skönt att kunna prata med cc igår, hon haft tufft sista tiden med, med barnen, kaniner och även med sin pojkvän, när han dumpade honom men de hittade tillbaks, men hon gav honom den andra och sista chansen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0