20.detsember

Det börjar smyga in, ensamheten . Det börjar kännas jobbig. Jag lyckades vara lugn på jobbet, ingen som brydde om hur jag firar jul. Absolut ingen som sade " god jul" personligen. Den känsla är just nu så jobbigt inom mig. 
Och cc hade tydligen rätt att D ska fira jul hos henne, för att han hade åkt igår kväll redan bort. Jag trodde inte att han skulle åka redan en tisdagskväll till henne. Nu är frågan om han verkligen ska vara hos henne jul eller åker med henne till Gottkär att fira med sin familjen jul. För att tror att han är ju rädd att hon skulle vara hos honom. Han är rädd att jag kommer " attackera" honom. Jag vill ju innertst inne att varna henne, men nej, det är ingen ide. Kollade även en video, och det sades att det blir värre för mig själv. Hon kommer själv med tiden att se vilken sjuk människa han är, jag kan inte blanda mig in i hans spel. Men som jag sagt tidigare det kommer vara slut mellan de inom några månader. max 6 månader att sen hitta någon ny. Det är hans liv. 
Imorgon ska jag åka med J och Chanel till Malmö, de kommer vara stressiga dagarna . Att hinna med allt detta, med flygplats och att åka tåg. Och att sen åka hem aldeles ensam, det blir tufft. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0