26,detsember

Jag överlevde julen men det har varit så tufft och jobbig. Det kom en del tårarna under julafton och droppen blev senare tidigt på morgonen. Jag bara väntat den när det kommer hända...när han lägger upp ny profilbild med henne, och det kom julaftons kvällen såklart, Han vill bara visa till alla sina " vänner" hur lycklig han är med henne, och han lade den bilden mest för det att invänta nu reaktsion från min sida, att jag kommer närsomhelst kontakta henne nu, som jag skulle bry om det, han kan spela den spel så länge när hon kommer inse hur sjuk person han är, jag behöver inte blanda mig i detta nu, karma kommer alltid tillbaka, han kommer aldrig att förändras. Men han kommer inte lämna mig i fred här hemma heller, has bil är här ute i denna ny parkeringsplats bara att kontrollera mig, han har nu ju det bästa inblick till mitt hem, han ser ju direkt in i lägenheten, men kommer sätta i en gardin i denna förstret nu. Han tror att jag fattar inte det vad han håller på. Synd om henne, men det är inte min ansvar att skydda henne från honom. Om några månader kommer hon lämna honom, jag vet att hon kommer göra. Det gör ju alla hans tjejkompisar, hur många flickvänner han haft under det året jag lämnade honom. Jag räknade och det måste vara 5e flickvän hon har. Under ett år, det är inte normalt i en normal mans liv. Det är mellan 2-6 månader han behåller de att sen byta ut de, när de blir gamla och tråkiga. 
Nu är det bara att överleva även nyår. För att är helt säker att han kommer stanna hemma nyår, tror inte att han skulle upp till henne. Och har ingen aning heller om hon är kvar hos honom. Jag såg inte henne i söndags när han slängde soporna. Igår såg hans bil utanför Willys, sen hörde när han parkerade bilen när jag var ute med C, såg lite att det var bara han som kom ut i bilen. Vilket liv han lever. Jag behöver hålla just nu lugnet OM jag kommer möta honom eller de tillsammans, så måste jag bara vända bort mig och se honom som luft. Han skulle inte våga möta mig med henne, frågan är om jag är så stark för det att möta de tillsammans. Det är redan jobbig , att undvika honom är redan svårt, och det blir inte lättare nu när han parkerar så nära till mitt hem nu. Är det verkligen hans ny parkeringsplats då är det 100 säker att han vill bara se min reaktsion och ha koll på mig. ingen annat det kan inte handla om. Han kommer sen säkert gå förbi direkt utanför mitt hem så ofta han bara kan. 
Imorgon hade planen att handla för min julklapp från jobbet efter jobbet, jag har skrivit ner vad jag skulle behöva men det kommer bli även en del maten för de pengarna. Det blir tufft att kunna betala av alla räkningar denna månaden. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0