27.detsember

Jag börjar känna att jag är på väg i rätt riktning, med mitt liv. Sista dagarna har varit de jobbigaste såklart men har börjat nu känna mig starkare, när jag läst/hört mycket om narcissm och hur de funkar. Jag har inte sett honom nu i två dagarna och det känns faktiskt jätteskönt, och är förberedd OM jag kommer möta honom här ute och hur jag ska reagera. Jag vet mitt eget värde, och han kan inte skrämma/kontrollera mig som han vill fortfarande. Han är bara luft för mig, och kommer se honom som en litet barn som går runt här. Och nu känner att kommer undvika även alla de som han känner. Tur att jag inte pratat med B med hennes hund här ute, hon vill ju hela tiden prata och snacka med mig, men våran C är rädd nu för hennes hund så är det lätt att bara vända sig och gå, och hon ser ju det. Det kommer bli lättare med tiden såklart men de såren kommer vara kvar. 
Jag kollar ju en terapist/psykologisk på youtube, Anouscka och hor är jätteduktig på ämnen , och kollar ofta just henne. Nu är jag inne i hennes live, som är i 2 timmar lång, Hon brukar ha live torsdagar, men nu hade hon en idag redan. 
Det känns för tomt utan J här hemma, men om en vecka redan kommer hon tillbaka hem, och det kommer kännas mycket lättare. Hon saknar även oss. Hon ringer till mig nästan varje dag nu, men nu är de på landet och det finns ingen täckning där. På söndag ska de hem igen . Nu är jag ledig från jobbet i tre dagar och ska jobba sen i 3 dagar, när jag får lite ledigt igen. Jag såg en annonsen på insta. Salong etage, de ska ha en dag 6 personer som kommer får make over, och jag ansökte med och skrev ju en del varför jag vill vara med, och nu hoppas verkligen att kommer får chansen att förändra mig. Det behäver jag, känner jag, 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0