30.detsember

Jag kommer ihåg fortfarande dagarna som jag vill verkligen glömma bort. T ex idag för 8 år sen träffade jag D för första gången, minns den eftermiddagen och kvällen hemma hos mig. Det är jobbigt att tänka nu när det har gått så många år. Hur kan man glömma de dagarna bara bort. 
Nu var jag ledig i 2 dagar och verkligen kämpat genom de dagarna, varit hemma hela dagarna, ute bara med C. Tyvärr ingen ork att gå ut och ta skogspromenader, inte just nu. Dessutom känner med tiden att kommer inte klara av att gå till runt torpet här. Över 1 år har det gått när jag gick sist den runda. Allt skulle bara påminna honom, och vi tillsammans. Det har varit vår runda. 
Tiden går för snabbt. Snart är det nyår, och hoppas verkligen att det blir ingen fyrverkeri här ut, jag kollat runt deras sida och det står inget att det ska bli fyrverkeri, men man vet aldrig . Men märkt att de har sågat ner träden där de skjuter. Att lämna denna året ensamma och ta emot den är ju jobbigt. Men jag kan ju alltid önska nånting från detta året. 
Igår fick en erbjuadande från Terese, och nu väntar tills 12 januari att får min avläsning. Det är alltid nånting som man längtar efter, vad kommer hon se denna gången när hon läser av. 
Det har blivit sista vecka svårt att får tid att träna, men ikväll är planen att träna sista gången denna året. Nästa vecka blir det svårare att ta sig till gym, för att jobbar bara på måndag och då kommer inte hinna träna. Jag vill ju inte heller lämna C så länge ensamma hemma. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0