14,aprill

Det är söndag, skulle varit en vilodag helt, men har städat hemma och även tvättat lite hemma. En sväng ute med C och J. 
Igår var jag i Malmö, " provkörde" först till Triangel, det var inte så svårt i början men senare blev det svårare att köra var det var även gång vägen. Sen körde till Emporio, där stannade vi några timmar. J försökte planera vad hon skulle köpt men till sist hon köpte inget, hittade inget, och blev så ledsen och sur. Men tror att problev var att hon ville inte betala med egna pengar, i fredags hon pratade med pappa och han slulle swishat pengar men det gjorde inte han alls. Och J vet att jag hade ont  med pengar, Jag hittade en ny parfym och även J tyckte det om, vet att hon kommer låna den ofta säkert. Så det blev inte alls så lyckad shoppingsdag för henne. Nästa gång åker vi då stannar vi kvar över natten där. Det blev lite stressig, hon ville komma hem . Vi åkte runt kl 5 tiden därifrån. 
Jag tog tid till Triangel, och det tog ca 2, 5 timmar. Det var en del vägarbete, och vissa sträckor kommer vara avstäng på kvällar och öppnas kl 6 tiden. En sträcka mäste kolla upp, det var en som öppnar kl 6 och hur ska köra sen, eller planera att kan åka den vägen. Det vet inte än om det är alltid klockslag direkt. Det kommer bli tufft dag, köra ca 5 timmar och sen på plats ca 7 timmar. Tur att jag tog extra ledigt nästa dag. Jag behöver vila upp mig. Vädret blir med kallare nästa vecka, och jag har bytt sommardäck med. Så tar det extra tid att köra på morgonen. 
Jag börjar bli van med min hårfärgen, och det är många som tycker att jag passar i denna färgen. Det blev lite ljust kvar men det stör inte mig själv, och ska inte färga över, mera pengar som måste lägga ut. Jag räknar varje krona nu,, och det är tajt redan nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0