16.aprill

Det är tisdag kväll och sitter i dator. Sista dagarna har gått bra, men för mycket jobb att fixa nästan allt själv. Den andra tjejen gör inte så mycket och lägger nästan allt för mig, så har börjat blivit verkligen för trött för henne. Men gör mitt jobb som jag måste göra. Idag gjorde något extra, när jag upptäckte att vi behöver ta in extrapersonen för att det hade bokat på ca 50 rum till. Tur att jag såg det och direkt gick till min chef. 
Imorgon ska köra till Malmö, det känns jobbigt att tänka. Att hinna fram i tid men är positiv för det. Allt kommer bli bra, 
Jag är så nöjd med min hårfärgen och trivs mycket bättre. Inte sett folk så mycket ute men ser ju. Idag såg D-s mamma köra , säker att hon såg mig men långt håll säkert. Och D har klart koll på mig, jag är helt säker att han kollar min sida genom en falsk konto. Och det kommer han göra hela tiden. Det känns jobbigt när jag är i närheten hans bil, får såna dåliga vibbar hela tiden. Och imorgon när ska in till Triangel, hoppas att kommer inte bryta ihop.. det kommer säkert de minnena fram med honom på hotellet. Om jag kan vara stark imorgon och får inte panik. 
Jag har betalat av en del nu, men har koll hela tiden att inte gå back. Det är tufft och även nu när jag kommer fylla år. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0