18. aprill

Igår var jag på utbildningen i Malmö och det gick ganska bra, och kände mig mer trygg i mitt jobb, men det funkar inte alls på jobbet som det skulle vara. Det största problem är att inte alla gör sitt jobb och det är alltid problem med tvätten. Att köra vagnan. Att det ska vara alltid jag som får ta det skiten hela tiden att jag bara rasar i min energi. Nu ska jobba helgen och kollar upp om tvätten är fixat eller inte. Om det är inte gjort , kommer jag ta den extra tid och kommer jobba över, jag bryr inte mer om det. Kommer min chef fråga varför jag jobbat över så kommer svara hur det är. 
Igår fick nästa bakslag, som jag väntade om det blir så. Jag kommer behöva betala tillbaka bostadsbidrag 5200 tusen...när jag läste meddelande ..allt bara rasade, hur kommer jag kunna betala den allt. Jag kommer be de dra från bostadsbidraf under ett år. Så blir det ca 400kr, men varje krona är mina pengar. Jag går redan i knä. Och måste börja jobba extra, har inget annat val kvar. Jag kommer kolla upp nu helger när jag är ledig om det är mycket att göra kommer ta extra pass.
Idag bokade bilservice och det blev inte heller bättre. Det kommer kosta 17000kr, och kan använda bara mekonomkort 10000kr, resten måste betala själv, så kommer jag dra från lönen direkt. Men ska börja spara extra nu, om jag bara kan. Så att kommer använda annat kort för det. Jag har helt rasande när jag tänker på det allt. Jag är inte säker att jag kommer klara av det. Min semester är helt i skogen, kommer bara sitta hemma, kommer inte kunna åka iväg. Det är ingen semester för mig. Allt 'är helvete, Jag blev så rädd nu att ansökte om bostadsbidrag och ändrade min inkomst, att inte hamna även nästa år i  minus. Nu har bara ett år kvar sen lever jag bara med min lön, och det kommer bli värre, jag har lån varje månad ca 4000kr just nu, eller de sista månader mer, två  månader kvar att betala de jävla advida som hade kvar. Aldrig mer att ta kredit från de, de bara fuskar. 
 Jag känner att det är ett svart moln runt om mig. Det händer mer och mer som påverkar mig negativt och jag är på väg att falla i ett djupt hål. Det blir inget födelsedag, det blir ingen semester. Jag är osäker om jag kommer att klara av det. Det händer sååå mycket runt om mig, som drar ner min ekonomi. Idag fick jag nästa chock, när fick räkningen för 2000kr till Falck. När jag körde fast i snö, och kunde inte köra bilen vidare, när vägen försvann. Väggassistens ingår när man servar bilen via mekonomen, så ringde jag till de. De ska kolla upp den och ringa tillbaka. Jag har inte de pengarna, jag har inte råd att leva snart. Jag ger upp allt, jag komme unvika allt kontakt. Ska jag verkligen behöva jobba mig sönder. Det finns bara en sak, och det är att jag måste  hitta extrajobb direkt nu. Jag ska kolla upp med en annan hotell. 
Jag ringde runt om det räkninger, och tydligen är jag tvungen att betala det faktura. Hela mig bara rasade. Som jag skrev tidigare så har inget annat val att bara " jobba" att kunna leva. Jag sökte sommarjobb på en annat hotell, nu är det bara att hålla tummarna att jag kan jobba att klara mig. Få jag inget extra inkomst påverkar det mig mentalt och psykisk, och kan bli svårare att orka ha en falsk leende på läpparna. Och kan hända att kommer verkligen gå undan helt, och undvika allt. Just nu känner mig så trasig och hela mig tappar energi. Att vara positivt är det nånting som känner inte att det kan hjälpa mig mycket...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0