19.aprill

Det är fredag och jag är ledig men har en del att göra hemma. Städa, tvätta, omplantera tomat/paprika plantorn. Igår köpte ny säck jord, hoppas att behöver inte köpa fler säckar. Helgen ska jobba och från nu kommer det bli tuffare än tidigare, att hålla upp fasaden och inte visa insidan av mig, att det finns en mörk moln runt om mig....det känns för mycket men nu måste bara tro på det att hittar en extrajobb att kan överleva. Kommer det inte hända kan jag bli av med bostaden och bli helt hemlös. Och kommer inte heller att klara av att jobba. Jag är så livrädd för det värsta, att helt knäcka mig helt sönder. Att bara bryta ihop när jag vet hur jobbigt det kan bli. 
Nu har även bostadsbidar minskat 300kr från maj, för att ansökte om med högre inkomst. Vet inte heller om sommaren blir det extra eller inte. Blir det inte måste räkna minst 1300kr mindre och då är det krach utan extrajobb. Nästa månad jag kollade och räknade att klarar av, men vid gränsen. Den månad just nu ser jag att är med vid gränsen. 
Det kommer bli mitt livs tuffaste månader nu, att bara spela med att jag är ok. Första hand kommer jag kolla helger nu om det är för mycket att göra om att jobba extra, dvs jobba varje helg. Jag kommer inte ha ledigt inte så mycket. Jag kunde sova iallfall i natt, men om de tankarna och oro kommer sitta hela tiden med mig kommer jag inte heller att kunna sova. Igår sade till j med att behöver betala för det bärningen 2000 kr, och berärttade även att betala för bilservice för 17 000 , pengar som jag inte har. Jag måste får ihop de 7000kr tigot. ll juli när jag gör service, kommer jag behöva dra från mina räkningar kommer det allt kracha, och hamnar i helvete. Och det vill inte jag göra. Det är därfor måste hitta nu extrajobb. Jag sökt innan annat jobb, men inte fått något. Jag sökte till Ja hotell, men de gav inget årerkoppling och fick vänta tills jag själv hörde av sig och då hade de anställd redan någon annan. Men sökte sommarjobb dit och det kan de inte neka, för att jag har arbetsserfarenheter stora, men vet inte hur de väljer ut personal, kanske de anställer bara de som inte har inget jobb. Det vet inte jag. Jag väntar i två veckor och kommer inte jag hört inget av de , kommer igen kontakta de att får svaret. Men känner just nu att kommer får sommarjobbet dit. Om det skulle vara så så kommer det hända att får chans att helt börja där, kommer jag inte tacka nej heller. Jag måste ta det steget nu 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0