27.aprill

Om en vecka kommer jag fylla år. Jag hatar den dag, min egen födelsedag, ingen som kommer att fira mig. Det kommer bara fb vänner som kommer skicka grattishälsningar, och familjen som kommer säkert ringa. Den dag har blivit min jobbigaste dag i hela mitt, jag har ju min dotter, men saknar någon i mitt liv, någon som kan hålla om mig, krama mig, jag saknar verkligen någon i mitt liv, Att det ska vara så svårt att träffa någon. 
Idag såg B ute, de skulle plocka idag, sen såg D köra sin bil, när jag var ute vid rtmin uteplatsen. Och såklart sen körde hans mamma förbi här: Jag hämtade vatten med C sen körde hon och såg att hon vände bort blicken att inte möta mig. Vilken kärringen , hon måste känna sånt skam att hon har uppfostrat en så sjuk son, som inte kan bli ihop men någon kvinna och som bara leker med känslorna. Han är fortfarande ett barn, som inte har inga känslorna, ingen empati, så tomt inuti. 
J kommer hem imorgon, det har varit så tomt utan henne här hemma. Men det är bra att hon kan umgås med sin pappa. 
Idag har lyckats att dra upp ogräs, stenarna och lyckades dra bort nässlor runt krusbär. Och tvättade även bord och stolarna. Men har kvar att tvätta altangolvet, och städa även här ute, men håller ganska fint här ute. Idag satte även solsellslamporna runt uteplatsen. Och var ute med bara t shirt, det var ganska varmt i solen. Samt måste börja smörja mig in med solkräm nu, när solen är framme. Imorgon har tvättstuga på förmiddagen, sen städa hemma inne, och sen ska försöka få härda lite plantorna. Idag hade dörren öppet och hade ute några tomatplantorna men inte så länge. I maj kan börja plantera de ute nu snart. Och börja ge bort paprikaplantorna medd, Sen har jag kvar att så gurka, men det kommer snabbt upp. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0