4.aprill

Det är ny månad, det varit kallare dagar men blir varmare igen. Allt går som vanligt , det är mycket på jobbet. Ny system som ska börja nästa veckan, då blir det tuffare de första dagarna. Och sen är det utbildningen i Malmö, vi kommer att åka dagen innan och kommer ta min bil, för att kan tjäna lite extra pengar för det. 
Det är väldigt tufft just nu att klara sig med maten hemma, har de sista hundra kvar på kort. Imorgon ska handla bara de att klara sig till tisdag då måste komma min skattpengar. J skulle fråga pappa skicka pengar för maten. Hoppas att han ska skicka henne, för att det räcker inte men min sista pengar. Jag beställde även matsmart , paket skulle kommit igår men det kom inget, och nu står det bara att paket är på väg. Jag har ingen aning vad hände med paket att det kom inte fram. Där beställde som hade inte råd att köpa i butiken. Jag hatar mitt liv att inte ha pengar att köpa maten. För några dagar sen pratade med J , att vi åker till Malmö men inte stannar på hotell för att har inte råd för det. Hon sade, att det var ok. Så åker vi bara på lördag nästa veckan och c ska följa med. Jag kan inte lämna henne så många timmar ensamma hemma. 
Der varit här hemma med lite för mycket. I måndags såg jag B ute plocka med D. Jag pratade lite med henne, D var lite längre bort. Vi paratade inte så mycket, hälsade bara snabbt o hade bråttom att hämta J med. Jag har ingen aning om grupen finns kvar eller inte, för att det går inte söka , finns inte. Det kan vara att han ändrat namn kanske så att inte alla hittar. Eller lagt ner gruppen helt nu, vet inte. Jag ser inte heller de ute så ofta att plocka. Jag har kontakt lite med B men inte så mycket heller, för att undviker henne, för att allt påminner D. 
Nästa vecka ska jag klippa mig, ska ta bara toparna och sliten del, och ska klippa lugg. Sen planerade att färga och tänkte vänta i en vecka men är så sugen att färga redan efter jag klippt mig. Det ska man får se om ska färga samma dag redan när ska klippa mig, Kanske. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0