5.aprill

En lång arbetsveckan, ledig bara idag. Jag hann städa idag iallafall, tagit det lugnt, varit ute med C. Sista lyckades ta även J med, så att hon känner sig lite mer delaktig. Hon var på kurs på riskettan på förmiddagen. Jag kan inte fatta att hon tar körkort. Men det blir automat. Hon övningkör bara med pappa. Hennes plan är att ta körkort redan nu på sommaren, men hon tror att det kommer vara lätt. Jag berättade henne att jag själv tog körkortet genom intensivpaket, körde i två veckor varje dag. Det var lättaste. Och  nu vill även ta körkort som jag gjorde. Hon har inte än inskrivit i någon körskolan och jag försöker att göra det snabbt nu när sommaren kommer, att hitta intensikpaket att kunna köra under några veckor. Men hon har för mycket i skolan. Och vad detta kommer att kosta. Hon säger att pappa betalar. Ja och sen när hon tagit körkort mäste hon köra bil att inte glömma bort. Men ska inte stressa upp henne så mycket. Nu åkte hon till stan att träffa en tjejkompis som hon inte träffat länge. Kanske hon ska följa med oss nu när vi ska till Malmö nästa veckan. 
Jag gjorde idag nånting  väldigt dumt. Jag följer en medium på insta, och hennes läggningar är bara så bra. Så hon hade live idag att man fick skriva frågan, jag hade inget annat att fråga så frågade om D tänker på mig, och hon fick svaret genom tarot, att ja det gör han. Fyn tänker han vekligen på mig nu efteråt han gjort för mig. Jag vet inte varför ville jag veta det, det blev jobbigare nu inom mig. Att inte kunne släppa det allt. 
Nästa vecka kommer skatt och händer en del. På onsdag ska klippa , lördag ska till Malmö. Jag är osäker om ska färga när jag har klippt eller vänta i en vecka och ta det efter utbildningen. Jag är så sugen att färga redan nu. J har kvar en färg som hon färgade och det är ljus guldbrun. 
Det är våren tillbaka, sista dagarna var kallare och kom även lite snö, men körde inte bilen. Men kommer köra nu oftare. Jag fick även lönebesked, och får extra ca 1600kr när jag körde till Lund. Så att kommer även köra till Malmö till utbildningen. Men allt är öppet för att vi inte bokat hotell. De är bara en scandic som hade lediga rum. Jag skrev i vår gruppchatt men inte alla som läst . 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0