8. april

Tiden går så snabbt, när det är vår nu ute. Helgen gick bra men det var mycket på jobbet. Men nu väntar bara skattpengarna att kan "leva" . 
På onsdag ska klippa mig, tänker inte avboka tiden och boka om tiden. Samma dag gå nya systemet på g på jobbet, och det tar extra tid att börja med detta. Jag funderar att färga helgen, redan på fredag hår. Kanske likabra att göra det när klipper hår. Sen har vi utbildninen i Malmö nästa veckan redan och vi lyckades inte boka hotell, nu är det sent även en sista hotell med jobbpris. Att man väntar när andra i gruppen ska svara. Så blir det att köra tidigt på morgonen, vakna runt kl 4 redan då. Vi har inte än kommit överens med andra i vår gruppen heller. Men kommer räkna att allt ska hamna på samma dag. Tur att jag tog ledigt nästa dag. 
Idag träffade jag B ute, vi pratade lite. Hon sade om D lite, att han delar på sin sida om gruddorna, och en fågel som dog i hans uteplats. Inget mer. Jag märkte att hans supply hade ändrat sin profilbild, och han inte reagerar , det är konstigt. Han reagerar alltid på sånt. Det måste vara slut mellan de då. Han inte börjat hoovra mig tillbaka, han måste fattat att jag är inte tillgänglig. Jag har mitt liv. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0