4.februari

Der är söndag och tar det lugnt, snart ska åka hämta J från tåget. Hon var hos pappan helgen. 
Men innan ska posta lite kläderna som lyckats sälja via Vinted. I början av veckan laddade ner appen och lyckades direkt sälja sakerna som bara står hemma. De är inte stora sommor, men räknat nu ihop nästan 300kr, och det blir man säljes biligt och kan ju sälja. Igår sålde ca 6 plagg. Men problemet är att måste vänta ca en vecka när jag får pengar på konton. Det är överförningen. Men kollt runt där och man kan hitta fina sakerna där. Jag har just nu kaos på konton. Och måste göra allt att klara utan att använda nu den dyra krediten. Nu måste jag räkna varje krona på konto, och dela upp varje veckan matpengar som kan använda. 
Igår fyllde mamma 75, och jag skickade kort och ett par stickade strumpor. Hon fick de före födelsedag och blev såklart glad. Det var en känslomässig samtal , med pappa, med mamma och även med min bror. Att höra deras röst, jag böev så ledsen att prata med bror att han hörde när jag grät.Jag pratar inte ofta med de, och det kändes så tungt , men han håll upp fassaden och sade att allt går bra, att han älskar mig. Det att höra hur de lever och jag sitter här i ett hål. 
Jag håller mer och mer avstånd nu när jag t ex lägger upp nånting på FB. Nästan en månad har inte delat nånting. Men snart fyller J år, och sen kommer säkert att dela om henne. Den dagen är nånring att fira, den är även min namnsdag. Jag kämpar just nu att kan ge de pengar till henne, att hon kan köpa nånting som hon verkligen önskar. Hon visar ju sakerna som hon skulle önska men tycker att hon vet bäst . Hon sparar mycket pengar, men nu kommer det bli tuffare att jag kan köpa allt till henne. Hon vet hur kämpig jag har det. En dag i taget, 
Imorgon är ny vecka, och har ju terapi samtal, vet inte om det kommer bli den sista eller kommer behöva mer att gå dit. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0