11.januari

Det är torsdag, var en lugn dag hemma. Handlat mat , hämtat ut paketer, Nu började min kurs om handledare via skolverket, har 3 delar kvar att genomgå sen är jag klar med det. 
Det pratas om mycket sista dagarna om krig, och att man ska ha extra mat och vatten hemma. Det är bara att skrämma folk. Att folk ska bli mer oroloiga och desperata, handlar om. 
Imorgon är det fredag och jag är ledig igen. det känns bra att vara ledig, Men ska jobba sen helgen. Igår lämnade bilen och hade inget fel i batteri, så slippte att byta det. Verkstad laddade batteri fullt nu, så det kommer hålla en bit framme. 
Och såklart såg jag D igår kväll när jag var ute med C , jag reagerade som han var luft, men det är fortfarande som man har ögonen öppna hela tiden, men jobbar på att ta det lugnt och inte tänka på det. Han lever sitt sjuka liv, och jag går vidare med mitt liv. Han ser inte in i lägenteten mer. där fick han. 
På jobbet blir det en del nu att vara med på möten, och i början av februari kommer en utbildning i Lund. Inget som vi är bestämt hur vi ska åka dit, men tror inte att ska ta bil dit, men vet inte kanske underlättar att köra bil, om vägarna är ok. En dag i taget. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0