16.januari

Det är kallt ute men solig. Vädret går upp och ner, vissa dagarna är plus och vissa dagr minus. Det är som livet går upp och ner. 
Igår hade möte med min chef, jag pratade om att jobba extra, eller kan tänka mig att byta avdelningen. Det finns möjligheter men blir tuffare om jag går över till repan. Jag sade inte direkt att har redan bestämt men har haft den tanken. Men min chef vill ju att stannar på samma plats. Såklart vill hon ha kvar mig för att jag gör det bästa jobbet för alla. Om jag skulle byta avdelningen så skulle göra det efter sommaren. Men inget som är säkert ju. Dessutom är jag ansvarig även för hälsa, och ska dra igång igen morgongympa. Men att ge min energi för någon annat, det blir svårt, så tänker jag max 2 dagar i veckan kan ta den ansvaret. 
Igår tappade jag min armband som jag fick av J, det var med de med onda ögon. Jag blev ju ledsen, men kanske det var meningen att tappade den. Att gå vidare. Jag börjar ju känna äcklig när jag tänker på honom, på D. Han är ju så sjuk som jag skrivit så många gånger. Jag undrar när ska han igen till sin offer/ supply. Jag var helt säker att han ska åka nu i denna veckan. Eller har det kallnat redan mellan oss. Jag bryr inte om de. Jag har mitt nytt liv att leva. Jag fick extraledigt imorgon, och det känns så skönt. 
Denna månad är en del att gå genom men även nästa månad, vi har ju den gruppmöte med ledninggruppen, men kollade att C är ledig den dag. Och sen har nästa utbildningsdag i Lund, så det kommer dra med energi, och känner att vill inte åka en dag innan. Det är extrakostanden för mig, och måste redan räkna mina pengar nu att klara av. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0