19.januari

Kallt blir varmare. Det är pliusgrader ute och snö smälter, så är det rätt blöt ute nu. Snart är det februari, bara en månad kvar när våren kan börja, som jag längtar efter. Nästa vecka ska börja förodla paprika, ska göra det tidigre nu för att det tar lång tid när det blir klar. Och detta året ska odla lite mer, tänkte jag. 
Jag kämpar med mig fortfarande, inte sett honom här ute men ser ju hans bil hela tiden. Jag var ju säkert att han ska åka till henne denna veckan, men det gjorde han inte. Så nu har det hänt, som jag bara väntat. Nu lade hon ny profilbild upp med D. Det var väntat, och är helt säker att det var D som tvingade henne att markera att de är ihop. Han fick ingen reaktion när han lade upp sin ny profilbild, och kommer inte får någon reaktion inte denna gången heller. Nu jobbar jag på bara med det att ignorera helt honom här ute , om jag ser honom, inte se honom. Eller se honom bara som luft, som en litet barn som leker. Jag har gått vidare och lägger inte energi för så sjuk människa som han är verkligen. Han kommer alltid vara ensamma även har försöker att vara hela tiden med någon ihop. Han kommer aldrig blir frisk och normal människa. Jag undrar bara vad har hänt med gruppen, det finns inte kvar känns att han har lagt ner med gruppen. För att han har inte mig , ingen annan assiistent. 
Det är lördag och jag är ledig helgen, tar det lugnt hemma. Igår började sticka en ny tröja till mig, fick lite tips från J, hon är bra för mode. Och nu hon pratar om att pluga modedesign. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0